Till innehållet
Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Bild  på Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Flicka som sitter i skolbänken och funderar

Utbildning & barnomsorg

Lindbladsskolan

Lindbladskolans grundskola har cirka 150 elever fördelade på sex klasser från förskoleklass till år fem. Alla elever som går på skolan har också möjlighet att ansöka om plats på skolans fritidshem.

Så arbetar vi

Vi har välutbildad personal som är engagerad i sitt arbete och som arbetar i ett nära samarbete för att ständigt utveckla skolans arbete. För alla som arbetar på skolan är det viktigt att möta alla elever men hänsyn, vänlighet och respekt. Att medvetet arbeta för att stärka de faktorer som bidrar till att skapa trygghet och trivsel i skolan. Att stärka och utmana elevernas nyfikenhet och lust att lära, samt utveckla elevernas kunskap om det egna lärandet.

Ett av Lindbladsskolans skolutvecklingsmål är att utveckla rasten för våra elever. Verksamheten bedrivs varje dag på lunchrasten klockan 11.20-12.20. Tre fritidspedagoger är ute och erbjuder olika aktiviteter för de elever som vill vara med.

Fritids

På skolans fritidshem får alla elever möjlighet till utveckling och lärande, de får pröva många olika fritidsaktiviteter samt lära sig saker om sin närmiljö. För att kunna erbjuda en så lugn och trygg miljö som möjligt, anpassad efter varje åldersgrupps behov är vi mellan klockan 13.20 och 16.30 uppdelade på lillfritids (förskolan och årskurs 1) och storfritids (årskurs 2 och uppåt). Öppettiderna är 6-18.

Till dig som är elev eller vårdnadshavare

Mjölby kommuns skolor använder från och med höstterminen 2019 lärplattformen Unikum. Information från rektor kommer att skickas via Unikum. Där finns också bland annat underlag för utvecklingssamtal, pedagogiska planeringar och bedömning.

Unikum finns att ladda ner som en app, Unikum Family. Det går också att logga in via din dator.

Unikumlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sjukanmälan

Sjukanmälan görs från och med höstterminen 2019 via appen Tieto Education. Via appen kan du anmäla frånvaro samt ta del av den frånvaro som skolan har rapporterat. Du behöver bara göra anmälan en gång, både skolan och fritids får den informationen du skickar in.

Sjukanmälan

Schema

Klassernas schema går att hitta på webben.

Klasschemalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt lärare och personal

Personal på Lindbladskolan

Aktuellt

Kontakt

Rektor

Susanna Nilsson
Telefon: 0142-858 20 

susanna.nilsson@mjolby.se


Skoladministratör

Telefon: 0142-858 25

lindbladsskolan@mjolby.se

Fritids

Telefon 0142-858 22

 

Adress

Mjölbygatan 9-11, 596 34 Skänninge