Mjölby kommun, länk till startsidan

Om webbplatsen

Mjolby.se är kommunens offentliga webbplats och vi strävar efter att den ska vara användbar och tillgänglig för så många som möjligt. Här hittar du information hur webbplatsen fungerar.

Hitta på webbplatsen

Huvudingångar

Huvudingångarna ska hjälpa dig hitta rätt. Huvudingångarna är: förskola, skola och utbildning, omsorg och hjälp, uppleva och göra, bygga, bo och mijö, trafik och gator, jobb och företagade, kommun och politik. Vi har också samlat populära ingångar i sidfoten.

Sökfunktion

Använd sökfältet i sidhuvudet, klicka på förstoringsglaset för att ta fram sökfältet. Du kan avgränsa din sökning på sidor, nyheter och dokument.

Brödsmulor

För att göra det enklare för dig att veta var du är någonstans på vår webbplats använder vi oss av brödsmulor.

Till exempel: Förskola, skola och utbildning > Förskola > Förskolor

Den sida du är på är sist i raden och de understrukna är en länk som du kan klicka på för att gå till tidigare sidor i strukturen.

Webbkarta

Webbkartan ger en översikt över webbplatsen. Webbkartan visar en lista med länkar indelade efter webbplatsens huvudingångar och innehållsstruktur.

Webbkarta

Fler funktioner

På webbplatsen finns dokument som du kan ladda ner i olika filformat. Vanligaste formatet för dokument är pdf men även dokument i Excel förekommer.

 

Ett vanligt gratisprogram för att kunna läsa pdf-filer är Adobe Reader.

Längst ner våra sidor finns en länk med "Skriv ut". Klicka på länken så startar du webbläsarens inbyggda funktion för utskrift.

Webbplatsen fungerar bäst i en modern webbläsare, exempelvis de senaste versionerna av

  • Microsoft Edge
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari

Kontakt

Webbredaktionen

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på den här sidan dig?