Mjölby kommun, länk till startsidan

MiniMaria

MiniMaria vänder sig till barn och unga vuxna upp till 26 år. Vi finns för dig som upplever oro kring om du själv eller någon i din närhet använder alkohol, narkotika eller har problem med spel om pengar. Du som förälder eller nära vän till en ungdom är också välkommen.

Är du orolig för att du tagit skada av droger eller alkohol? Är du orolig för någon kompis som använder droger? Du kan komma själv eller tillsammans med någon du känner. Det finns hjälp att få på MiniMaria.

Föräldrar och anhöriga är oerhört viktiga för att ungdomar ska kunna ta sig ur sina problem med alkohol och droger. Vi vill gärna hjälpa dig som är förälder. Kontakta oss om du behöver råd eller stöd kring ditt barns hälsa.

MiniMaria hjälper till med

  • Information och rådgivning
  • Samtal
  • Bedömning
  • Behandling
  • Anhörigstöd
  • Utbildning

Det är gratis att få hjälp hos MiniMaria.

MiniMaria är en samordnad mottagning mellan Region Östergötland samt Mjölby, Boxholm, Vadstena och Ödeshögs kommuner.

Läs mer om MiniMaria på 1177.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan höra av dig via vår e-tjänst

Med den här tjänsten kan du som ungdom snabbt komma i kontakt med oss på MiniMaria. Om du beskriver kort vad du vill ha hjälp med i tjänsten, kommer du bli kontaktad inom 24 timmar varje helgfri vardag.

Kontakt

Beroendemottagningen
Telefontider och besöksadress
Måndag, onsdag och fredag klockan 10-11 samt tisdag och torsdag klockan 13-14.Kungsvägen 69, plan 5 (Polishuset i Mjölby)
Telefonnummer:

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på den här sidan dig?