Mjölby kommun, länk till startsidan

Profiler på Mjölby gymnasium

Som elev på Mjölby gymnasium har du möjlighet att följa en speciell profil, oavsett vilket program du väljer. Du kan alltså träna padel, ishockey, fotboll eller ridsport och få betyg i det du antagligen gillar mest av allt.

Ishockey- och fotbollsprofiler

Inom dessa profiler får du möjlighet att spela på en hög nivå och utvecklas som spelare. Din individuella utveckling står i centrum och du kommer att följa individuellt anpassade träningsprogram så att du får en god förmåga att spela på elitnivå. På ishockeyprofilen samarbetar vi med Mjölby HC och inom fotbollen med Svenska fotbollförbundet.

Padelprofil

Sedan höstterminen 2022 kan den som börjar årskurs 1 välja att spela padel. Bästa möjligheter till instruktion och spel kommer ges i Svartå Padel Arena Länk till annan webbplats.. Profilen är utformad för att passa både den som vill utvecklas till att spela på hög tävlingsnivå och för den som vill kunna spela det för motion.

Ridprofil

Inom denna profil står din individuella utveckling i centrum. Tillsammans med din instruktör kommer du att följa ett individuellt anpassat träningsprogram för att ta din utveckling till nästa nivå. På ridprofilen samarbetar vi med lokala ridinstruktörer och det förutsätter att du har tillgång till egen häst.

Mer om Mjölby gymnasium

Kontakt

Ishockey- och fotbollsprofiler
Richard Hedlund
Telefon: 010-234 50 33
E-post: richard.hedlund@edu.mjolby.se

Padel- och ridprofiler
Anders Lilliedahl
Telefon: 070-239 23 07
E-post: anders.lilliedahl@edu.mjolby.se

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på den här sidan dig?