Till innehållet
Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Bild på Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Böcker

Gymnasieskola

Välkommen till Mjölby gymnasium

Mjölby gymnasium består av två skolor; Dackeskolan och Kungshögaskolan. Vårt gemensamma mål är att ditt val ska kännas rätt genom hela gymnasietiden, men också efteråt.

Vi vet att alla människor är olika.

Därför erbjuder vi en internationell gymnasieskola med många olika kurser och tillval att välja bland. Vi har ett väldigt nära samarbete med företag, organisationer och skolor, både i regionen och i Europa.

Det finns knappast två elever som har exakt samma utbildning när de går ut Mjölby Gymnasium. Genom olika val kan du skräddarsy din egen utbildning, utifrån dina intressen och om du vill plugga vidare eller börja jobba direkt efter examen.

 • Prästkrage

  Student på Dackeskolan fredag 14 juni


  Här finns tider för utspring och andra aktiviteter för eleverna på Dackeskolan . Aktiviteterna innan utspringet är för elever och personal. Vid utspringet är släkt och vänner välkomna att delta.

  Senast publicerad 2019-05-24
 • Blombukett

  Student på Kungshögaskolan fredag 14 juni


  Här är tider för utspring och andra aktiviteter för eleverna på Kungshögaskolan. Aktiviteterna innan utspringet är för elever och personal. Vid själva utspringet är släkt och vänner välkomna att delta...

  Senast publicerad 2019-05-24

Kontakt

Utbildningsförvaltningen

Telefon: 0142-850 00

utbildning@mjolby.se