Till innehållet
Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Bild  på Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Ett barn och en ung kvinna som ser glada ut.

OMSORG & HJÄLP

MiniMaria, för unga med beroendeproblem

MiniMaria är till för dig som har frågor och funderingar kring alkohol eller droger. Du som är förälder eller nära vän till en ungdom är också välkommen att kontakta MiniMaria.

​Inom MiniMaria samarbetar medarbetare från olika verksamheter. Till oss är du välkommen fram till den dag du fyller 26 år. Det är gratis att få hjälp hos MiniMaria.

Vad kan man få hjälp med?

Är du en ung person som undrar något om alkohol eller droger så kan du vända dig till oss. Vi hjälper gärna till med såväl stora som små problem.

Vi vet att det inte är lätt att sluta använda droger – även om man vill.

Är du orolig för att du tagit skada av droger eller alkohol?

Är du orolig för någon kompis som använder droger? Du kan komma själv eller tillsammans med någon du känner. Det finns hjälp att få på MiniMaria.

Föräldrar och anhöriga är oerhört viktiga för att ungdomar ska kunna ta sig ur sina problem med alkohol och droger. Vi vill gärna hjälpa dig som är förälder. Kontakta oss om du behöver råd eller stöd kring ditt barns hälsa.

Mottagningen erbjuder råd, stöd och behandling för ungdomar och föräldrar/anhöriga. Vi erbjuder även provtagning. I samband med provtagning är det önskvärt att du kan legitimera dig, så om du har id-handling tar du med den till besöket.

Kontakt

MiniMaria

Adress: Kungsvägen 69, Mjölby

Behandlare

Roger Lindström
Telefon: 0142-854 42

roger.lindstrom@mjolby.se

Marie Lundh
Telefon: 0142-856 19

marie.lundh@mjolby.se