Änggårdens vårdboende i Skänninge

Änggården äldreboende

Änggårdens vårdboende ligger centralt i Skänninge, här finns också två avdelningar för personer med demenssjukdom.  Det är enkelt att ta sig ut på stan eller till vårdcentralen. Hemtjänsten i området har sin "bas" på äldreboendet.

Dagverksamhet

På Änggården finns dagverksamhet både för dig som bor här och för dig som bor i närheten. Dagverksamheten är öppen alla vardagar. Alla är välkomna. Om man inte vill delta i någon aktivitet går det bra att bara titta in och prata en stund. Ofta ordnas olika tillställningar, som till exempel musikcaféer, blomdagar, midsommarfirande mm.

Kontaktmannaskap

Vi arbetar med kontaktmannaskap. Det innebär att du tillsammans med din kontaktman planerar och följer upp de insatser som du är beviljad och planerar för dina och närståendes önskemål.

Brukarinflytande

Det är viktigt att du är delaktig och kan påverka i din vardag. Några gånger om året har vi förtroenderåd med politiska representanter från omsorgs- och socialnämnden där vi diskuterar gemensamma frågor.

Synpunkts- och Klagomålshantering

Vi tar gärna emot synpunkter, förslag och klagomål för att utveckla  verksamheten. Du kan lämna in dessa skriftligen, muntligen till oss, eller lämna in synpunkterna hos Medborgarservice i stadshuset i Mjölby.

Måltider

Bokens kök i Mjölby tillagar lunch och middag till dig som bor här.

Här kan du läsa menyn

Bilder från Änggården

Är du nyfiken på hur det ser ut på Änggården kan du titta in i vårt fotoalbum, där har vi bilder så du kan se Änggården i 360-grader.
Välkommen till vårt album i GooglePhotos. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Änggårdens vårdboende

Post- och besöksadress: Villagatan 1, 596 33 Skänninge


Receptionen nås på telefon.
Telefon: 010-234 58 02
Telefon: 010-234 50 57


Kvällar och helger
Telefon vårdboende Äb1: 010-234 58 10

Telefon demensavdelning entréplan Äb2: 010-234 58 08
Telefon demensavdelning våning 1 Äb3: 010-234 58 07 


Enhetschef

Annelie Fröjd
Telefon: 010-234 58 04
anneli.frojd@mjolby.se


Ansvarig sjuksköterska

Telefon 010-234 58 03


Senast publicerad