Mjölby kommun, länk till startsidan

Arrangörer och utbildningar

Vuxenutbildningen i Mjölby erbjuder kurser och utbildningar på olika nivåer. Det finns kurser på grundläggande nivå, gymnasial nivå och SFI. Utöver det finns även yrkesutbildningar och uppdragsutbildningar.

Kurser

Studieperioder och ansökningsdatum hittar du på sidan för ansökan och antagning.

Yrkesutbildningar

Utbudet av yrkesutbildning skiftar över tid och utgår från behovet av kompetens i samhälle och arbetsliv, men utgår också från individers önskemål och behov. I Mjölby kommun erbjuds just nu följande utbildningar:

Distansstudier

Vuxenutbildningen i Mjölby erbjuder även distansstudier via Moa Lärcentrum. Du kan själv välja i vilken takt du studerar, 100, 50 eller 25 procent. Det här är ett bra alternativ för dig som inte har möjlighet att läsa på plats på Vuxenutbildningen. Att läsa på distans ger dig friheten att läsa när det passar dig själv. Distansstudier gör att du kan få stort inflytande över planeringen och genomförandet.

För att läsa på distans behöver du en dator med internetuppkoppling för att kunna kommunicera med dina lärare och lämna in uppgifter. Distanskurserna kan innehålla obligatoriska moment som till exempel prov, laborationer och vissa språkliga övningar i grupp. Till distansstudier har vi 10 starter under året.

Moa lärcentrum - Kursutbud Länk till annan webbplats.

SFI - svenska för invandrare

Informationen finns samlad på en egen sida.

SFI - svenska för invandrare

Anpassad vuxenutbildning

Vuxna som har en intellektuell funktionsnedsättning eller en förvärvad hjärnskada kan ha rätt till särskild vuxenutbildning på grundläggande nivå.

Anpassad vuxenutbildning

Uppdragsutbildningar

Uppdragsutbildning riktar sig till företag, förvaltningar och myndigheter. Vi erbjuder såväl kurser inom det reguljära utbildningsutbudet som skräddarsydda utbildningar. I samarbete med beställaren planeras och utformas utbildningens innehåll, uppläggning, kurslängd och kurstid.

Besöksadress

Industrigatan 7, Mjölby

Postadress:
Mjölby Vuxenutbildning, 595 80 Mjölby

Kontakt

Vuxenutbildningen
Studie- och yrkesvägledare

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på den här sidan dig?