Mötesplats Zenit

Zenit är en öppen mötesplats för seniorer. Alla är välkomna och vi strävar efter att erbjuda ett så rikt utbud av aktiviteter som möjligt. Här finns det något för alla, både för yngre och äldre seniorer. Aktiviteterna tas fram i samverkan med husrådet, allt efter önskemål och behov. Alla har möjlighet att komma med förslag på gemensamma aktiviteter. Vi finns på Fabriksgatan 3 E.

Zenit är tillfälligt stängt

Kommunen har beslutat att tillfälligt stänga Zenit från och med onsdag 25 mars med anledning av att Folkhälsomyndigheten rekommenderar personer över 70 år att undvika fysiska kontakter.

Utomhusaktiviteter

För dig som som önskar och är frisk träffas vi utomhus för till exempel promenader, discgolf, kubb, boule, Geocaching eller liknande där vi kan hålla avstånd till varandra.
Titta förbi utanför Zenit klockan 13.30 för att se vad dagens aktivitet blir.
Detta gäller måndagar, onsdagar och fredagar.

Öppettider

Vi har öppet måndagar, onsdagar och fredagar klockan 13-16.

Aktiviteter

Du är välkommen att delta i aktiviteter efter intresse men det viktigaste är att vi har en trevlig samvaro och njuter av varandras sällskap. Utöver de programpunkter vi har måndagar, onsdagar och fredagar finns kan du också delta i:

Ukulelegrupper - tränar på torsdagar klockan 13-15.

Program på Zenit

Fika

Du kan köpa en kopp kaffe eller te och kaka för fem kronor. Ibland finns annat fikabröd eller smörgås - priset varierar och anges på plats.

Du får gärna hjälpa oss att minska på mynten! Köp våra fikakuponger, tio kuponger kostar 50 kronor. 

Hitta till oss

Vi finns på Fabriksgatan 3E i Mjölby, mitt emot ICA Supermarket med ingång från gaveln. Lokalen ligger nära stationen, så det är lätt att ta sig hit om du kommer med buss eller tåg till stationen. I Mjölby har vi bra förbindelser med pendeln både till Skänninge och Mantorp.

Öppna karta på Eniro.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Husrådet

I Zenits husråd ingår Björn Jonzon, Kenneth Jansson, Birgit Ydrehed, Christina Klasson samt Per-Arne Olsson.

Frivilligarbete

Vill du vara frivilligarbetare på Zenit? Att vara frivillig medarbetare på Zenit innebär att man ger av sin tid, sin kunskap och sitt intresse. Du kan till exempel vara med i någon programgrupp eller leda olika aktiviteter såsom promenadgrupp, studiecirkel med mera. Att bara finnas till för en pratstund med andra besökare är också värdefullt! Hur mycket du vill bidra med bestämmer du själv.

Det finns alltid plats för en frivillig medarbetare till − alla behövs.

Kontakt

Zenit - mötesplatsen för seniorer

Kontaktperson: Per-Arne Olsson

Telefon: 0142-36 62 44

Mobiltelefon: 070-542 57 38

seniorlokalen@mjolby.se


Besöksadress: Fabriksgatan 3E, Mjölby

Öppettider: måndagar, onsdagar och fredagar klockan 13-16.

 

Enhetschefer

Joachim Thörn och Britt-Louise Roth

Kultur- och fritidsförvaltningen

Telefon: 0142-850 00

kulturofritid@mjolby.se