Mjölby kommun, länk till startsidan

Öppet hus 16 mars

Välkommen till en inspirerande dag, där kreativitet och konstnärligt utforskande står i centrum! Vi öppnar upp våra dörrar för alla nyfikna.

Dummybild

Kultur och fritidsförvaltningen visar upp delar av sina verksamheter den 16 mars. Under dagen kan du upptäcka Kulturskolan, Mjölby fritidsgård, Fritidsbanken och kommunens ungdomslotsar.

Dagen är för dig som är nyfiken på våra verksamheter. Vi välkomnar alla att komma och prova på våra olika aktiviteter under dagen.

Kulturskolan, konstlokalen och Mjölby fritidsgård, klockan 10-13

Förmiddagen inleds på Kulturskolan och Mjölby Fritidsgård samt i konstlokalen på Industrigatan 6, med fokus på yngre elever från lågstadiet. Men oroa dig inte, alla åldrar är välkomna att delta!

Testa på orkesterinstrument, bild&form och drill. Våffelfika och tipspromenad väntar, med musikunderhållning och möjlighet att anmäla sig på plats.

Mjölby fritidsgård deltar och visar upp sin verksamhet med karaokerum och fikaförsäljning. Tillsammans med Mjölby fritidsgård, som är medarrangörer, välkomnar vi dig att utforska både Kulturskolan och Mjölby fritidsgård.

Kvarnparken, klockan 14-17

Eftermiddagen fortsätter i Kvarnparken, där vi riktar oss till barn i mellanstadiet och uppåt, men återigen är alla välkomna.

Här får du träffa Kulturskolan, Mjölby fritidsgård, Fritidsbanken och kommunens ungdomslotsar. Prova på allt från dans, film, digitalt musikskapande, 3D-modellering, gitarr, elbas, till teater. Elever står för musikunderhållningen, och möjlighet finns att testa VR-teknik och cirkus.

I samarbete med Mjölby fritidsgård, som också står för fikaförsäljning, får besökarna en inblick i fler delar av deras verksamhet. Fritidsbanken informerar om sin service med gratis utlåning av fritids- och sportprylar, och vår nya ungdomslotsverksamhet finns på plats för att berätta om sitt arbete.

Varmt välkomna!

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på den här sidan dig?