Mjölby kommun, länk till startsidan

Arbete för ungdomar

Mjölby kommun erbjuder feriearbete till dig som är född år 2007 eller 2008 och är folkbokförd i Mjölby kommun. Vill du få en chans att tjäna egna pengar och samtidigt få en inblick i arbetslivet och skaffa dig värdefull erfarenhet inför framtiden? Välkommen att ansöka om ferieplats till sommaren år 2024.

Ung glad tjej med piercing står lutad mot en pelare.

Feriearbete

Syftet med att kommunen erbjuder feriearbete är att ge dig som ungdom en inblick i arbetslivet och att du ska få arbetslivserfarenhet genom att prova på arbetsuppgifter i våra verksamheter. Feriearbete ger dig också möjligheten att lära känna Mjölby kommun som arbetsgivare och vår verksamhet. Varje år erbjuder kommunen feriearbeten inom våra olika verksamheter, exempelvis inom vård och omsorg och kultur och fritid. Feriearbetet är max 60 timmar, fördelat över 3 veckor (4 timmar/dag).

Du som är född år 2007 eller 2008 och är folkbokförd i Mjölby kommun kan ansöka om feriearbete till sommaren år 2024. Du ansöker via feriedatabasen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som är öppen 26 februari-24 mars år 2024.

Välkommen med din ansökan!

Både du som har haft en ferieplats och du som varit handledare ska fylla i en utvärdering. Dessa hittar du nedan:

Kontakt

Christian Hudin, administratör

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på den här sidan dig?