Lediga jobb i Mjölby kommun

I Mjölby kommun jobbar ungefär 2500 medarbetare för att göra våra kommuninvånares vardag så bra som möjligt. Vill du bli en av oss? Välkommen att söka Sveriges viktigaste jobb! 

Vi samarbetar med Visma Recruit (Offentliga Jobb) när vi annonserar lediga jobb. Sök jobbet via webbformuläret i annonsen. Skicka inte din ansökning per post eller mail om det inte står angivet i annonsen.

Sök jobb i Mjölby kommun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan välja om du vill skapa ett konto hos Visma Recruit, då kan du sedan logga in och uppdatera uppgifterna i CV och personligt brev. Alternativet är att söka utan konto och då måste du bifoga CV och personligt brev i din ansökan men det går inte att gå in och ändra i det du bifogat.

Vikariat & timanställning

Som timvikarie får du förfrågan att jobba när exempelvis ordinarie personal är lediga, blir sjuka eller när det är extra mycket att göra. Du behövs för att hålla våra verksamheter igång.

Vi har störst behov av timvikarier inom följande verksamheter:

Våra timvikariat annonserar vi på lediga jobb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Studentmedarbetare

Är du student vid Linköpings universitet och har eller ska påbörja ditt sista utbildningsår? Då kan du söka ett kvalificerat extrajobb hos oss som studentmedarbetare! Läs mer här: Jobba som studentmedarbetare

Kontakt

Vill du veta mer om jobben i kommunen?

Telefon: 010-234 50 00

mjolbykommun@mjolby.se

Senast publicerad