Mjölby kommun, länk till startsidan

Träna - gruppträning, vattenträning och gym

Alla kan träna - ung som gammal, nybörjare som vältränad. Vi har olika träningsmöjligheter som du kan välja mellan. Det unika hos oss är att du kan avsluta träningen med några avkopplande längder i simbassängen eller relaxen. Kan det bli bättre?

Träningsmaskiner i gymmet på Lundbybadet

Priser träning- och bad

När du vill träna gruppträning, vattenträning eller i gymmet är det priserna för träning och bad som du betalar. Du kan välja engångsentré, 10-kort, en månad, sex månader, tolv månader eller autogiro.

Gruppträning

Hos oss hittar du olika former av gruppträning. Våra duktiga och inspirerande inspiratörer leder pass för både nybörjare och mer träningsvana deltagare. Många av våra pass är enligt FortGjorts koncept.

För att träningen ska bli av och kännas rolig tror vi på korta och effektiva tillfällen och därför är många av våra träningsupplägg inte mer än 25 minuter långa. Önskar du mer träning kan du boka flera pass i följd. På våra pass är övningarna anpassade så att alla kan vara med oavsett nivå. Informera gärna instruktören om du är ny och behöver lite extra hjälp med utrustning, inställningar med mera. Vissa av våra pass är virtuella på tv-skärm.

Från det år du fyller 14 får du delta i vår gruppträning.

Se och boka pass

För att boka pass hos oss loggar du in i vår webbportal och klickar dig vidare i boxen "Gruppträning". Tryck på respektive pass i schemat för att få fram en passbeskrivning.

Bokningsregler till våra gruppträningspass

  • Du kan boka dig på pass åtta dagar i förväg.
  • Är det färre än två deltagare bokade förbehåller vi oss rätten att ställa in passet 30 minuter före start. Skulle ett pass du är bokad på bli inställt meddelas du via sms/mail.
  • Biljett till passet hämtas ut innan passet startar och lämnas till inspiratören. Hämtar du inte ut din biljett får du ett mail om att du ej varit på passet. Efter tre missade pass spärras du från bokning. Fråga personalen i receptionen om du inte får ut din biljett.

Tänk på att bara anmäla dig till pass som du ämnar delta på.
Dessa ändringar blir bestående om ni inte får något annat besked av oss.

Är du befintlig kund hos oss loggar du in med mejladressen du har registrerad hos oss. Har du glömt ditt lösenord klickar du på "Glömt lösenord".

Har du ingen profil (konto) hos oss kan du skapa en profil i webbportalen genom att klicka på "Logga in", därefter väljer du "bli medlem".

Du är också välkommen till receptionen så hjälper vi dig.

Vattenträning

Vi erbjuder olika vattenträningspass med våra inspiratörer. Vattenträning är ett skonsamt sätt att träna hela kroppen på. Det passar alla oavsett om du är van motionär eller nybörjare. Träning i vatten är en effektiv motionsform på grund av det motstånd som vattnet ger. Våra inspiratörer gör sina egna pass vilket ger en bred variation på både rörelser och musik.

I vår 25 meters bassäng erbjuder vi dig pass med lite högre intensitet med och utan redskap. Passen är uppbyggda låt för låt och vi arbetar oss igenom hela kroppen. Vi har även intervall-, puls-, och tabatapass i denna bassäng.

I varmvattenbassängen erbjuder vi vattenträning där passen är baserade på lugnare övningar med och utan redskap. Träning i varmt vatten främjar rörligheten och cirkulationen i kroppen.

Du bokar in dig som vanligt i vår app eller via webbportalen, där kan du se alla olika pass som erbjuds. Se under rubriken Se och boka pass ovan.

Egen träning i varmvattenbassängen

Vår varmvattenbassäng med höj- och sänkbar botten finns tillgänglig för egen träning vissa tider. Du hittar tiderna i vår app samt i webbportalen där vi presenterar gruppträningspassen. Djupet är då 140 centimeter och du har möjlighet att utföra dina egna träningsprogram eller bara röra dig i varmt vatten.

Skaffa Lundbybadets App

På det sättet blir det smidigt för dig att boka och avboka dig på våra gruppträningspass!

Appen heter Go active och finns på App store och Play Store.

Länkar till appen
App Store - Go active Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Play Store - Go active Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

När du laddar ner appen behöver du ange en kod för att anslutas till Lundbybadet i Mjölby, detta behöver du bara göra en gång (koden är 023900).

Är du befintlig kund hos oss loggar du in med mejladressen du har registrerad hos oss. Har du glömt ditt lösenord klickar du på ”Glömt lösenord”.

Har du ingen profil (konto) hos oss kan du skapa en profil i appen genom att klicka på ”Skapa konto”.

Du kan också komma till receptionen så hjälper vi dig.

FortGjortHome

Att träna ska vara lättillgängligt, roligt och inspirerande.

För att göra det lättare för dig att lyckas med ditt hälsosamma liv, kan du nu träna vilken tid på dygnet du vill, var du än befinner dig och framförallt som du själv vill.

Flera gånger i veckan fylls FortGjort Home på med nya program i ett redan välfyllt sortiment av dans-, harmoni- och träningspass.

Läs mer om FortGjortHome

Observera, detta gäller endast kunder med träningskort på 6-månader eller mer.

Gym

Lundbybadets gym passar alla vare sig du är otränad, träningsvan eller vill lära dig mer. Här erbjuds träning för din styrka, kondition och förbränning. Maskinerna lämpar sig utmärkt för rehabträning.

  • Du får träna med vikter i gymmet från det år du fyller 16.
  • Konditionsmaskiner får du använda från det år du fyller 14.

Ta med handduk och välj rätt bränsle

Alla som tränar i gymmet behöver skor och handduk. Det är viktigt att skorna som du använder bara används inomhus, skor du har använt utomhus förstör våra maskiner.

Vi tränar alltid i kläder. Använd tröja, linne och shorts eller liknande. Kläderna ska vara rena.

Ät en ordentlig frukost, lunch och ett bra mellanmål. Rätt kost ger bra energi och gör det lättare att träna. Tränar du på fastande mage går det oftast tungt. Glöm inte att dricka vatten både före och efter träningen.

100% ren hårdträning

Lundbybadet är en av de träningsanläggningar som ingår i 100% ren hårdträning där träningsanläggningar, polis och kommun samarbetar för ren träning och mot dopning. Detta innebär att Lundbybadet arbetar för att vara en dopningsfri anläggning.

Policy

Vi har en gemensam policy med de andra gymmen i vårt nätverk. Mjölby Träningsstudio, Mjölby Hälsocenter, Mantorp Gym, CrossFit Mjölby samt Fitness4you.

Vår anläggning arbetar aktivt för att vara fri från dopning. Vi tar helt avstånd från användande av otillåtna preparat. Vår definition av dopningsmedel är den samma som Lagen om förbud mot vissa dopningsmedel (1991:1969).

Vi står för ren och hälsosam träning utan dopningsmedel, alkohol och narkotika. Denna policy är känd av vår personal som har fått utbildning i att hantera situationer där misstanke om bruk uppstått.

Officiell hemsida för 100% ren hårdträning

100 % ren hårdträning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss

Lundbybadet

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på den här sidan dig?