Så här bokar du lokaler och anläggningar

Med anlendning av regeringens och Folhälsomyndighetens skärpta restriktioner är det för tillfället inte möjligt att boka lokaler!

  • Från och med 25 januari är våra idrottsanläggningar öppna för bokning till verksamhet som är riktad till barn födda 2005 och senare. Hyresgäster och föreningar ansvarar för att verksamhet som bedrivs i hallarna sker under smittsäkra former. Detta innebär att den nya pandemilagen gäller (1 person per 10 kvadratmeter).
  • Allmänhetens åkning i ishallen är fortsatt inställt.
  • Utomhusanläggningar (konstgräs, friidrott) är fortsatt öppna för alla åldersgrupper, däremot inte omklädningsrum.

Boka på webben eller via Medborgarservice

Webbokning

I webbokningen ser du lediga tider vid flera av kommunens idrotts- och fritidsanläggningar, och bokar önskad anläggning.

Lokalbokninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Boka via Medborgarservice

Besök Medborgarservice i stadshuset, ring eller skicka bokningsförfrågan via e-post på den lokal som du önskar hyra. Svar lämnas inom några dagar.

Telefon: 0142-852 09 
lokalbokningen@mjolby.se 

Ansökan träningstider i idrottshallar

Ansökan för kommande inomhussäsong, höst och vår, om fasta träningstider i kommunens idrottshallar ska vara kultur- och fritidsförvaltningen tillhanda senast 15 maj.

Blankett för lokalönskemålPDF

Avbokning av tider som är bokade per säsong (stombokningar) ska göras senast tre dagar före aktuell dag. För bokningar som inte ingått i stombokningarna gäller avbokning senast dagen före aktuell dag.