Så här bokar du lokaler och anläggningar

Tillfälliga lokala regler gällande lokalbokning med anledning av Coronapandemin!

  • Från och med 1 juni 2021 öppnas bokning av våra idrottsanläggningar upp för alla åldersgrupper. Hyresgäster och föreningar ansvarar för att verksamhet som bedrivs i hallarna sker under smittsäkra former. Detta innebär att den nya pandemilagen gäller (1 person per 10 kvadratmeter).
  • Utomhusanläggningar (konstgräs, friidrott) är fortsatt öppna för alla åldersgrupper, däremot inte omklädningsrum.

Boka på webben eller via Medborgarservice

Webbokning

I webbokningen ser du lediga tider vid flera av kommunens idrotts- och fritidsanläggningar, och bokar önskad anläggning.

Lokalbokning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Boka via Medborgarservice

Besök Medborgarservice i stadshuset, ring eller skicka bokningsförfrågan via e-post på den lokal som du önskar hyra. Svar lämnas inom några dagar.

Telefon: 010-234 52 09
lokalbokningen@mjolby.se 

Ansökan träningstider i idrottshallar

Ansökan för kommande inomhussäsong, höst och vår, om fasta träningstider i kommunens idrottshallar ska vara kultur- och fritidsförvaltningen tillhanda senast 15 maj.

Blankett för lokalönskemål Pdf, 105 kB, öppnas i nytt fönster.

Avbokning av tider som är bokade per säsong (stombokningar) ska göras senast tre dagar före aktuell dag. För bokningar som inte ingått i stombokningarna gäller avbokning senast dagen före aktuell dag.

Åldersgräns för bokning av lokaler

För att boka en lokal i kommunen måste du vara 18 år.
För att hyra Skogssjöns konferenslokal är åldersgränsen 25 år. Det är inte tillåtet att överlåta bokningen till annan person.