Köpvillkor för Lundbybadets tjänster

Köpvillkor

Tänk på att vid självbetjäning är du som kund ansvarig för bokningen. Kontrollera noga dina uppgifter innan du godkänner köpet. Bokningen är genomförd först när du betalat aktiviteten. Bokningen är bindande. Återbetalning görs om avbokningen sker två (2) veckor före kursstart, därefter sker ingen återbetalning. Avbokning ska helst göras via e-post till Lundbybadet lundbybadet@mjolby.se. Avbruten kurs eller förlorad lektion kompenseras inte.

Vid bokning i vår portal skickar vi en bekräftelse och kvitto med e-post. Om en kurs ställs in återbetalas hela kursavgiften. Vi reserverar oss rätten att ställa in grupper med färre än sex (6) deltagare.

Du måste vara fyllda 18 år för att boka kurser hos Lundbybadet.

Vi hanterar dina personuppgifter som du lämnar vid köptillfället enligt gällande lagstiftning.

Behandling av personuppgifter på Lundbybadet

Hos oss kan du välja mellan följande betalsätt

  • Kortköp, smidigt och säkert.
  • Du kan betala med MasterCard och Visa.
  • Alla transaktioner är krypterade för din säkerhet.
  • Om kortbetalningen blir godkänd kommer beloppet att reserveras omgående och du får ett kvitto skickad till din e-post. Om kortbetalningen inte godkänns annuleras din beställning. Vänligen kontakta din bank eller kortleverantör om du har frågor som rör detta.
  • Direktbetalning, enkelt och tryggt.

Du kopplas till banken och gör betalningen därifrån. Vi kan endast erbjuda Swedbanks direktbetalning för tillfället.

Säkerhet vid kortköp

För att göra kortköp hos oss så säkert som möjligt skickas all information krypterad med SSL (Secure Socket Layer). Det betyder att informationen sker via en säker förbindelse och att dina kortuppgifter inte kan läsas av utomstående. Vid kortköp samarbetar vi med en auktoriserad betalningsförmedlare som hjälper oss att kontrollera att kortet är giltigt för köp direkt mot din bank.

Vår betalningsförmedlare behandlar din betalkortsinformation i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden PCI som kortbolagen VISA och MasterCard står bakom. Detta innebär att dina betalkortsuppgifter hanteras på ett mycket säkert sätt. När du handlar med kort förbehåller vi oss rätten att göra en personkontroll.

Senast publicerad