Gym

Lundbybadets gym passar alla vare sig du är otränad, träningsvan eller vill lära dig mer. Här erbjuds träning för din styrka, kondition och förbränning. Maskinerna lämpar sig utmärkt för rehabträning.

Ta med handduk och välj rätt bränsle

Du får träna med vikter i gymmet från det år du fyller 16. Konditionsmaskiner får du använda från det år du fyller 14.

Alla som tränar i gymmet behöver skor och handduk. Det är viktigt att skorna som du använder bara används inomhus, skor du har använt utomhus förstör våra maskiner.

Vi tränar alltid i kläder. Använd tröja, linne och shorts eller liknande. Kläderna ska vara rena.

Ät en ordentlig frukost, lunch och ett bra mellanmål. Rätt kost ger bra energi och gör det lättare att träna. Tränar du på fastande mage går det oftast tungt. Glöm inte att dricka vatten både före och efter träningen.

Gymintroduktion med instruktör

Är du ny på gymmet och behöver lite hjälp för att känna dig säker eller bara friska upp minnet innan du drar igång med träningen? Tillsammans med en bad- och friskvårdsvärd får du en genomgång av vårt gym. Vi visar hur du startar konditionsmaskinerna och hur du ställer in våra maskiner för styrketräning. Vi berättar också gärna mer om våra gruppträningspass och hjälper dig hitta till en träningsform som passar dina mål.

Om Du redan har ett kort hos oss tillkommer inga kostnader, annars betalar du en entré till gymmet i samband med introduktionen.

Boka genom att ringa till receptionen.

100% ren hårdträning

Lundbybadet är en av de träningsanläggningar som ingår i 100% ren hårdträning där träningsanläggningar, polis och kommun samarbetar för ren träning och mot dopning. Detta innebär att Lundbybadet arbetar för att vara en dopningsfri anläggning.

Policy

Vi har en gemensam policy med de andra gymmen i vårt nätverk. Mjölby Träningsstudio, Mjölby Hälsocenter, Mantorp Gym, CrossFit Mjölby samt Fitness4you.

Vår anläggning arbetar aktivt för att vara fri från dopning. Vi tar helt avstånd från användande av otillåtna preparat. Vår definition av dopningsmedel är den samma som Lagen om förbud mot vissa dopningsmedel (1991:1969).

Vi står för ren och hälsosam träning utan dopningsmedel, alkohol och narkotika. Denna policy är känd av vår personal som har fått utbildning i att hantera situationer där misstanke om bruk uppstått.

Officiell hemsida för 100% ren hårdträning

100 % ren hårdträning Länk till annan webbplats.

Kontakt

Reception

Telefon: 010-234 50 83

lundbybadet@mjolby.se

Senast publicerad