Bada, simma, relaxa

Här finns en modern 25-metersbassäng för bad, lek, motion och träning. Vi har också en varmvattenbassäng med höj- och sänkbar botten, en mindre äventyrsdel, en liten barnpool och bubbelpool. Eftersom vi inte kan få ut schemat på vår kundwebb (bokningssida) hittar du här schemat för 25-metersbassängen med de tider och aktiviteter vi känner till i förväg. Du är alltid välkommen att ringa vår reception om du vill veta hur bokningarna i bassängen ser ut.  

Förklaringar vad som gäller när bassängen är bokad för olika ändamål.

Simundervisning: en bana är reserverad för undervisning
Vattenträning: använder grunda delen av 25:an
Skolbad: skolklass med lärare finns i simhallen, antingen på en bana eller i våra andra bassänger.
Hela badet stormar: Ingen bana för motionssim, endast hopp och lek.

Med reservation för eventuella förändringar.

Vecka 38

Måndag
Vattenträning 11-11.45
Simundervisning 17.45-18.50
Vattenträning 19 -19.45

Tisdag
Skolbad 10-11.30
Skolbad 12-13.30
Vattenträning 17-17.45

Onsdag
Skolbad 10–11
Skolbad 12–14
Vattenträning 11-11.45

Torsdag
Skolbad 8.15–8.45
Simundervisning 18.25–18.55
Vattenträning 19.10-19.55

Fredag
Skolbad 8.30–9
Vattenträning 11-11.45

Lördag
Hela badet stormar 12-15

Söndag
Hela badet stormar 12-15

Tvätta dig innan bad - bli poolklar

Duscha och tvätta hela kroppen och håret med tvål och schampo innan du ska simma, bada eller basta. Klicka på länken för mer information:

Bli poolklar

Egen träning i varmvattenbassängen

Vår varmvattenbassäng med höj- och sänkbar botten finns tillgänglig för egen träning fredagar klockan 11.15 – 12.15. Djupet är då 140 centimeter och du har möjlighet att utföra dina egna träningsprogram eller bara röra dig i varmt vatten.

Virtuell träning från TV-skärmen

På tisdagar och torsdagar klockan 6.30 till klockan 9 har vi våran tv-skärm framme.

Du som kund kan då själv välja ett träningspass på vår TV-skärm. Det finns allt från pulshöjande träningspass till avslappnande stretchövningar. Du väljer! Det går givetvis bra att träna i bassängen utan att starta ett pass, men var beredd på att någon annan kanske vill starta ett pass.

Hela badet stormar

På lördagar och söndagar klockan 12-15 är det "Hela badet stormar" på Lundbybadet!

Under denna tid är det tillåtet att hoppa från kanterna, ingen lina som delar av bassängen för simning, lek och stoj i hela bassängen med flytleksaker i vattnet.

Vi har inte Hela badet stormar under den tid som utebadet är öppet!

Motionssimma

Du kan motionssimma i vår 25-metersbassäng. Vi har särskilda tider enbart för motionssimning, ibland med skön musik i hallen och stämningsljus på poolkanten. För dig som vill simma snabbare bröstsim eller crawl har vi på bestämda tider en snabb-bana med extra simlina öppen. Här får man simma snabbt, både bröstsim, ryggsim och crawl.

På vår snabb-bana tar man hänsyn till de andra som vill simma antingen långsammare eller snabbare. Ha god kontakt med dina medsimmare för att tillsammans skapa en god stämning. Badvakterna är inga ordningsvakter men hjälper gärna till om ni så önskar. Prata gärna med oss.

Sommartid är du även välkommen att utnyttja vår 50-metersbassäng utomhus.

Relax

Efter avslutat träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen är en stund i denna avstressande miljö en härlig avkoppling för kropp och själ. Njut av bubbelbad, kallbad eller ång- och torrbastu. Åldersgräns 18 år.

Hyr relaxavdelningen

Du kan hyra relaxavdelningen för till exempel möhippan, svensexan, kompiskvällen eller företagseventet. Välkommen att kontakta receptionen för priser och information.

Servering

Vattenlek gör både små och stora barn hungriga. Ät gärna medhavd matsäck eller köp något i caféet. Vi har flera barnvänliga rätter samt mackor, fika och glass.

Utomhusbad

Välkommen till vårt vackra utomhusbad intill Svartån. Badet är en populär samlingsplats för många badsunga under somrarna. Vi har öppet 30 maj till 31 augusti 2022. Vattentemperaturen i bassängerna håller en behaglig temperatur på 25°C.

Bra att veta inför ditt besök på utomhusbadet.

Äventyrsbad

I vår tropiska värld finns något för alla busiga badare: vattenrutschbana, vattenpist, strömkanal och vågboll. Det finns också en skön bubbelpool att relaxa i. Miniäventyret ger de allra minsta barnen ett litet badäventyr för sig.

Kontakt

Reception

Telefon: 010-234 50 83

lundbybadet@mjolby.se

Besöksdress: Folkparksgatan 4, 595 30 Mjölby

Senast publicerad