Mjölby kommun, länk till startsidan

Ishallen

Mjölby ishall, ProTrain Arena, ligger vid Vifolkavallen i Mjölby. Ishallen har öppettider för skridskoåkning med och utan klubba.

För att åka skridskor på allmänhetens åkning, behöver du egna skridskor. Vi rekommenderar att du alltid har hjälm på dig. Besöksadressen är Vifolkavallsvägen 5.

Hitta till ishallen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Allmänhetens åkning - ordinarie tider

Allmänhetens åkning börjar den 14 augusti 2023 och pågår till och med 21 mars 2024. Det här är de ordinarie åktiderna. Tiderna för skolloven läggs in efterhand. Observera att tiderna för allmänhetens åkning kan förändras på grund av skollov och vid större evenemang.

Du behöver ha egna skridskor. Vi rekommenderar att du alltid har hjälm på dig. Saknar du utrustning kan du låna det hos Fritidsbanken.

Skridskoåkning utan klubba

Fredag klockan 14-15.50

Söndag klockan 8-10.40

Skridskoåkning med klubba

Lördag klockan 8-10
Lördag klockan 20-21.45

Fler tider för allmänhetens åkning, boka ishallen

Tider som inte är bokade övergår till allmänhetens åkning. Aktuella tider hittar du via lokalbokning på webben. Lediga tider presenteras även veckovis på anslag vid ishallen. Du kan även boka egen tid i ishallen, dock inte under skollov. Du bokar ishallen via lokalbokningen. Klicka i "Till söksida", välj därefter objekt - Ishall.

Kontakt

Kultur- och fritidsförvaltningen
Telefon medborgarservice:

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på den här sidan dig?