Mjölby kommun, länk till startsidan

Publicerad:

Ledningsarbete i Skänninge

Ledningsarbetet startar vecka 20 och beräknas vara klart i november 2024.

Mjölby kommun planerar byta ut vatten- och avloppsledningar i Åkervägen, Stora Vallgatan, Apotekaregränd och Snickaregatan i Skänninge. Ledningarna byts ut för att minimera risker för framtida vattenläckor och avloppsstopp och för att komplettera med dagvattenledningar som saknas i Åkervägen samt Snickaregatan.

Då vi schaktar och transporterar material till och från arbetsplatsen kan det bli vissa störningar i trafiken. Vi förstår att det kan orsaka vissa störningar men vi kommer göra vårt bästa för att minimera inverkan på er vardag.

I samband med omkopplingsarbeten kommer vi behöva stänga av vattnet i kortare perioder under vissa dagar. Om du är en av dem som blir berörd av avstängningen får du ett meddelande i din brevlåda. Efter en avstängning kan vattnet vara missfärgat. Missfärgningen är ofarlig och försvinner om du spolar vatten kraftigt i någon av fastighetens kranar.

Kontakt
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig arbetsledare för ledningsarbetet Jonny Allansson på telefonnummer 073-060 28 98 eller VA-ingenjör Nicklas Ericsson på telefonnummer 010-234 51 78 eller via e-post nicklas.ericsson@mjolby.se

kartbild karta ledningsarbete ledningsarbeten Skänninge

Uppdaterad: