Mjölby kommun, länk till startsidan

Publicerad:

Vi behöver fortfarande fler omsorgsstjärnor till sommaren - i alla åldrar!

Har du inte fixat sommarjobbet ännu? Eller vill du som är pensionär jobba lite extra? Varmt välkommen att söka sommarjobb inom vård och omsorg!

Vi söker vikarier till våra olika verksamheter inför sommaren 2024. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd, ansvarsfull och empatisk. Du gillar mötet med andra människor och samarbetar gärna med andra. Dessutom får du jobba med härliga kollegor på en arbetsplats som utvecklar dig som person.

Du behöver vara minst 18 år men uppåt finns ingen åldersgräns.

– I somras hade vi många jobbonärer i vår verksamhet, det vill säga pensionärer som vill jobba lite extra. De här vikarierna var guld värda för oss med sin erfarenhet och tillsammans med våra yngre omsorgstalanger fick vi i somras en oslagbar och stabil kombination av vikarier, säger Elisabeth Svensson, enhetschef Enheten för bemanning och välfärdsteknik.

Börja din karriär genom ett sommarjobb inom vård och omsorg

  • Värdefullt för dig som pluggar en vårdutbildning eller socialt arbete: Läser du till undersköterska, sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut eller socionom så ger ett sommarjobb i omsorgen värdefulla erfarenheter. Du tränar på bemötande, nära vård och får erfarenhet av att jobba med viktiga målgrupper.
  • Långsiktig karriär eller flexibelt extrajobb: Om du efter ditt sommarvikariat trivs och vill fortsätta jobba med oss finns det stora möjligheter, både till heltidsjobb och timvikarie. Det går också att kombinera att jobba extra hos oss och samtidigt som du pluggar.
  • Värdefulla kompetenser oavsett framtida yrkesval: Även om du har helt andra karriärdrömmar så vässar du i äldreomsorgen din förmåga att möta människor - värdefull kompetens för yrkeslivet och livet!
  • Senior som vill jobba extra: Har du egentligen avslutat din karriär men känner att du vill hoppa in och jobba extra? Då är ett sommarjobb perfekt.

Att få hjälpa människor i deras vardag

Omsorgsarbetet är ett omväxlande, roligt och spännande arbete där du ger stöd och hjälp till människor i sin vardag. Vi har flera olika verksamheter som du kan välja att arbeta inom;

  • Hemtjänst
  • Socialpsykiatrin
  • Korttidsboende/rehabilitering
  • Gruppboende och korttidsboende LSS
  • Personligt utformat stöd
  • Vårdboende äldreomsorg

Extra ersättning och bra utbildningspaket

Semesterperioderna är under månaderna juni, juli och augusti.

­– Väljer du som vikarie att arbeta minst 80% under 8 sammanhängande veckor, får du även ut en villkorsstyrd ersättning på 7000 kronor, säger Elisabeth.

Vi har ett riktigt bra utbildnings- och introduktionspaket för dig som ny vikarie som är anpassad efter dina behov. Självklart får du ersättning för den tiden utbildningen tar.

– Via vår utbildningsplattform kan du ta del av digitala utbildningar inom till exempel förflyttning, läkemedel, dokumentationssystem, kunskap kring åldrande, bemötande av omsorgstagare och anhöriga, säger Elisabeth.

Varmt välkommen med din ansökan

Annonsen för sommarjobb inom vård och omsorg Länk till annan webbplats. för sommaren 2024 hittar du under lediga jobb på mjolby.se

Uppdaterad: