Mjölby kommun, länk till startsidan

Publicerad:

Hej omsorgsstjärnor! Nu är det dags att söka sommarjobb!

Nu har vi öppnat ansökningsperioden för sommarjobb inom vård och omsorg i Mjölby kommun. Välkommen att ansöka!

Omsorgs- och socialförvaltningen söker nu cirka 350 vikarier till våra olika verksamheter inför sommaren 2024. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd, ansvarsfull och empatisk. Du gillar mötet med andra människor och samarbetar gärna med andra. Du behöver vara 18 år men uppåt finns ingen begränsning.

– I somras hade vi många jobbonärer i vår verksamhet, det vill säga pensionärer som vill jobba lite extra. De här vikarierna var guld värda för oss med sin erfarenhet och tillsammans med våra yngre omsorgstalanger fick vi i somras en oslagbar och stabil kombination av vikarier, säger Elisabeth Svensson, enhetschef Enheten för bemanning och välfärdsteknik.

Att få hjälpa människor i deras vardag

Omsorgsarbetet är ett omväxlande, roligt och spännande arbete där du ger stöd och hjälp till människor i sin vardag. Vi har flera olika verksamheter som du kan välja att arbeta inom;

  • Hemtjänst
  • Socialpsykiatrin
  • Korttidsboende/rehabilitering
  • Gruppboende och korttidsboende LSS
  • Personligt utformat stöd
  • Vårdboende äldreomsorg

Semesterperioderna är under månaderna juni, juli och augusti.

­– Vi har ett riktigt bra utbildnings- och introduktionspaket för dig som ny vikarie som är anpassad efter dina behov. Självklart får du ersättning för den tiden utbildningen tar. Väljer du som vikarie att arbeta minst 80% under 8 sammanhängande veckor, får du även ut en villkorsstyrd ersättning på 7000 kronor, säger Elisabeth.

Varmt välkommen med din ansökan

Annonsen för sommarjobb inom vård och omsorg Länk till annan webbplats. för sommaren 2024 hittar du under lediga jobb på mjolby.se

Uppdaterad: