Mjölby kommun, länk till startsidan

Publicerad:

Har du husdrömmar? Låt oss förverkliga dem

Drömmer du om att bygga hus, anpassat efter just dina önskemål i en trygg miljö med närhet till både natur och storstadens utbud? I Mjölby kommun finns möjligheten att förverkliga dessa drömmar. Med ett brett utbud av kommande tomter i attraktiva områden är det hög tid att ställa dig i vår tomtkö.

Vi arbetar ständigt med att utveckla nya och eftertraktade områden. Nya tomtsläpp planeras under de kommande åren bland annat Eldslösa i Mjölby, Storgårdsområdet i Väderstad och Vattenverkstan i Skänninge. Att vara med i tomtkön är ett första steg mot att förverkliga din husdröm.

– Mjölby kommun växer så det knakar! Sedan några år tillbaka är efterfrågan på villatomter så stor att tomterna säljs till de som står i tomtkön, det vill säga det blir i regel inga tomter över till de som inte står i kön, säger Jessika Strand Andersson, exploateringshandläggare.

Stå inte still – stå i tomtkö!

Chansen att få inflytande och välja tomt ökar ju längre du stått i tomtkö. Du anmäler dig enkelt till tomtkön via vår e-tjänsteplattform. Möjligheten att skapa ditt drömhem väntar.

Läs mer:

Uppdaterad: