Mjölby kommun, länk till startsidan

Publicerad:

Träffa oss på näringslivsmässan Fokus Mjölby

För andra året i rad arrangeras näringslivsmässan Fokus Mjölby i ProTrain Arena den 12-13 april. Mjölby kommun är en av cirka hundra utställare under mässdagarna. Har du en fråga till oss? Passa på att ställa den direkt till våra kunniga medarbetare som bemannar vår monter under hela mässan.

Mjölby kommun har gått in som partner till Växtkraft i Mjölby kommun för att arrangera mässan. Växtkraft i Mjölby kommun är en ekonomisk förening som riktar sig till företagare i kommunen. Näringslivsmässan ska bidra till att stärka Mjölbys position som en viktig knutpunkt för näringslivet i Östergötland. Den går också i linje med vår vision att bli den starkaste tillväxtmotorn i västra Östergötland.

Ett program med något för alla

Programmet på fredag den 12 april börjar med att Östergötlands landshövding Carl Fredrik Graf inviger mässan. Därefter kommer bland annat före detta arbetsmarknadsministern Sven Otto Littorin och försäljningsföreläsaren Mikael Arndt att besöka mässan.

Lördag den 13 april invigs dagen av näringslivscheferna från Mjölby, Ödeshögs och Boxholms kommun. Därefter erbjuds ett fullspäckat program med bland annat trollkarl, dansuppvisning, ansiktsmålning och naturligtvis Mjölby HCs nya potatismaskot King ”Eddie The King” Edward.

Öppettider

Mässan håller öppet under två dagar i ProTrain Arena i Mjölby. Fredagens mässa fokuserar på näringslivet, medan under lördagens mässa är allmänheten i fokus. Besökare är givetvis välkomna under båda dagarna och det är fritt inträde till mässan.

Fredag 12 april 10-16
Lördag 13 april 10-15

Här kan du läsa mer om vilka professioner som finns representerade från kommunen under mässan.

Bilden föreställer Mjölby kommuns monter på förra årets mässa. Montern är fylld med ballonger, broschyrer och har färgglada tygstycken som ramar in.

Mjölby kommuns monter på förra årets Fokus Mjölby-mässa.

Uppdaterad: