Mjölby kommun, länk till startsidan

Publicerad:

Tack för gott samarbete!

Fram till den 31 mars 2024 har Vardaga AB varit extern leverantör av driften på Vifolkagårdens vårdboende samt hemtjänsten i Mantorp. Mjölby kommun tackar Vardaga för ett bra samarbete genom dessa år.

- Omsorgs- och socialförvaltningen tackar Vardaga för ett gott samarbete genom åren. Vi tackar också för en fin övergångsperiod under bytet till ny extern leverantör, säger Päivi Pannula, förvaltningschef.

Anledningen till att det blir en ny utförare var att nuvarande avtal med Vardaga AB gick ut. Kommunen genomförde under hösten en ny upphandling av avtalet. Under omsorgs- och socialnämndens möte den 14 november 2023 beslutades att tilldela Förenade Care avtalet för driften av Vifolkagården samt att utföra hemtjänst i Mantorp.

– Det betyder att Förenade Care från den 1 april 2024 nu driver det särskilda boendet Vifolkagårdens vårdboende och hemtjänsten i Mantorp. Ett samarbete vi ser fram emot, avslutar Päivi Pannula.

Uppdaterad: