Mjölby kommun, länk till startsidan

Publicerad:

Julgåva till alla anställda inom Mjölby kommun

Julgåvan består av ett digitalt presentkort på 500 kronor, och den delas ut till alla (runt 2800 anställda) i kommunen. Presentkortet kan användas hos ett stort antal butiker, restauranger och andra företag runt om i kommunen.

Julbelysning med tomtar vi ån i centrala Mjölby.

– Genom julgåvan vill vi visa kommunens medarbetare uppskattning, de har gjort en fantastisk insats under året för att leverera god service och viktiga samhällsinsatser till kommunens invånare. Vi ser det också som ett sätt att stötta våra lokala företagare, säger kommunstyrelsens ordförande Cecilia Burenby och kommundirektör Andreas Capilla.

Att det blev ett digitalt presentkort ligger i linje med målet att nå effektiva och hållbara lösningar och med ett presentkort kan man själv välja vad det ska användas till.

Uppdaterad: