Mjölby kommun, länk till startsidan

Publicerad:

Nu är julkortet här!

Illustrationen visar en humoristisk julscen med en stor potatisliknande figur i centrum, omgiven av flera julaktiviteter: en klädd gran, flera tomtefigurer, en person som dansar på en balkong, barn som sjunger, och ett julmarknadsstånd. Det inkluderar även personer som sköter om post och paket. På Potatisen finns ett hus och en skylt med orden" Välkommen hem".

Årets julkort har kommit! Du kan ladda ner det själv och använda som ett digitalt julkort.

Det är Lars-Åke Pettersson, oppositionsråd, som har tecknat bilden. Huset symboliserar alla nya hus som har byggts i Mjölby kommun de senaste åren och att vi fortsätter att planera för expansion. Julen är också en hemvändartid där vi hoppas att många världsvana återvänder för att fira jul och kanske bosätta sig i hemkära Mjölby kommun – välkomna hem igen!

Digitalt julkort för nedladdning Pdf, 2.6 MB.

Uppdaterad: