Mjölby kommun, länk till startsidan

Publicerad:

Nya villatomter i Carlslund och Södra Rydja

Under de senaste åren har invånarantalet i Mjölby kommun stadigt klättrat uppåt eftersom fler och fler väljer att flytta hit. Statistiken visar att det huvudsakligen är barnfamiljer som väljer att slå sig ned här. Nu släpps nya villatomter i Carlslund i Mjölby och i Södra Rydja i Mantorp. Förhoppningen är att fler nya familjer ska hitta hem i Mjölby kommun.

Den 4 september släpps 14 nya villatomter i Carlslund i Mjölby och i Södra Rydja i Mantorp. För dig som står i Mjölby kommuns villatomskö finns nu chans att reservera någon av dessa tomter.

De 8 charmiga tomterna i Carlslund bjuder på en naturskön omgivning som ger en genuin lantlig känsla, samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Med en belyst cykelväg tar du dig enkelt in till Mjölby centrum. Dessutom erbjuder närheten till Mjölby resecentrum utmärkta kommunikationer med pendeltåg och bussar.

I Södra Rydja finns 6 rymliga tomter som ger dig närhet till smidiga kommunikationer, skola och ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. Med bara 14 minuter till Linköping och sex minuter till Mjölby blir Södra Rydja den perfekta platsen för pendlaren som vill ha nära till naturen.

Fler kommande tomtsläpp

Står du inte i villatomtskön idag? Ingen fara, nästa år släpper vi ett flertal nya tomter. Under kommande år släpps tomter i de familjära områdena Södra Eldslösa i Mjölby och på Storgårdsområdet i Väderstad. Ställ dig i tomtkön redan idag för att säkra din villadröm.

Hög efterfrågan på villatomter

Sedan några år tillbaka är efterfrågan på villatomter i Mjölby kommun så stor att tomterna säljs till de som står i tomtkön, det vill säga det blir i regel inga tomter över till de som inte står i kön. Passa därför på att ställa dig i tomtkön redan idag så du inte missar möjligheten att skapa ditt framtida drömboende.

Läs mer om hur du ställer dig i kö, vilka regler och avgifter som gäller här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterad: