Mjölby kommun, länk till startsidan

Publicerad:

Utbildning med Styrelseakademien

Personer på möte med fokus på vatten och papper på bordet

Nu har du som driver företag chansen att anmäla dig till styrelseutbildning och lära dig mer om styrelsearbete och svensk bolagsstyrning.

Delta i en informativ lunch tillsammans med läraren Peter Forssman den 14 september, klockan 12-13.15 på Mjölby Stadshotell. Evenemanget arrangeras i samarbete med Mjölby Kommun, Företagarna och Växtkraft Mjölby och riktar sig till företag i västra Östergötland - Mjölby, Motala, Boxholm, Ödeshög och Vadstena.

- Kul att Styrelseakademien satsar på att nå ut med sin utbildning till företag i västra Östergötland. Hoppas att Mjölbyföretagare tar chansen. Jag har själv gått en styrelseutbildning som gav mig en djupare förståelse för styrelsens ansvar, bolagsstyrning och ägarnas roll, säger Heléne Njord-Westerling, tillförordnad näringslivschef.

Anmälan till informationslunch

Anmälan via denna länk: https://www.styrelseakademien.se/lokalforeningar/oestsverige/innehall/utbilda-dig-i-mjoelby Länk till annan webbplats.

Pris och anmälan till utbildning

Styrelseutbildningen äger rum den 19 och 26 oktober på Norrgården utbildningscentrum, Industrigatan 9, Mjölby, från kl. 8.30 - 16.30.

Tack vare stöd av Swedbank genom Sparbanksstiftelsen Alfa kan vi erbjuda 1 000 kr rabatt till deltagare vid just detta tillfälle.

Ordinarie pris 17 900 kr (med stöd 16 900 kr)

Ordinarie medlemspris* 15 900 kr (med stöd 14 900 kr)

Priser exklusive moms.

Anmälan via denna länk: https://www.styrelseakademien.se/lokalforeningar/oestsverige/innehall/utbilda-dig-i-mjoelby Länk till annan webbplats.

* Gäller medlemmar i Styrelseakademien och Företagarna Mjölby och Växtkraft Mjölby.

Uppdaterad: