Mjölby kommun, länk till startsidan

Publicerad:

Behöver du SITHS-kort inför sommaren 2023?

Under perioden den 3-28 juli kommer it-avdelningen att ha stängt för distribution av SITHS-kort. Om det blir ett akut behov av reservkort under den här tiden hjälper vi självklart till. I dessa fall kontaktar du oss genom vår Servicedesk.

För beställning av reservkort via HSA-organisationen används e-tjänsten,

Behörighetsbeställning, kommunens HSA-katalog Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om inte HSA-administratör finns på plats under semesterperioden, kan beställningen ske via HSA-ansvarig. Skicka då mejl till Social.Funktionsbrevlada@mjolby.se som har hand om beställningen.

Observera att sista dag för att beställa ett ordinarie SITHS-kort är tisdagen den 13 juni. På grund av att det är cirka två veckors leveranstid, har vi ingen möjlighet att ta emot beställningar efter detta datum. Möjligheten att boka nya kort är även spärrad i bokningssystemet från och med den 14 juni. Det går dock bra att boka tid för att hämta ut kort som är färdiga, till och med den 30 juni.

Vi ber er vänligen att respektera ovanstående tidsramar. Hjälp oss genom att informera inom era verksamheter och enheter.

Uppdaterad: