Mjölby kommun, länk till startsidan

Publicerad:

Fortfarande inget sommarjobb? Sök till oss!

Det finns fortfarande behov av fler omsorgstalanger som vill sommarjobba inom vård och omsorgen i Mjölby kommun! Vi söker dig som vill börja din karriär och som inte har erfarenhet av omsorgsarbete. Men också dig som har erfarenhet. Du kanske är vikarie inom barnomsorgen eller skolan och vill jobba i sommar. Kanske är du pensionär eller studerar inom hälso- och sjukvården och vill jobba extra. Ni behövs alla så sök till oss idag!

Omsorgs- och socialförvaltningen söker fortfarande lyhörda och ansvarstagande sommarvikarier, med social förmåga och intresse för andra människor. Hos oss möter du många olika individer, alla med sina egna behov och personligheter.
– Vi har ett tydligt uppdrag - vi finns till för människor! Utveckling och trygghet i vardagen är vår drivkraft. Vår gemensamma målbild är att skapa bra välfärdstjänster för alla. Det förutsätter ett stort och kunnigt engagemang hos våra medarbetare. Nyfiken eller säker på att du kan bidra? Sök till oss i sommar, säger Elisabeth Svensson, enhetschef på planeringsenheten inom förvaltningen.

Det finns flera olika verksamhetsområden där man kan arbeta.

  • Hemtjänst
  • Socialpsykiatrin
  • Korttidsboende/rehabilitering
  • Gruppboende och korttidsboende LSS
  • Vårdboende äldreomsorg

Stor chans till vidare jobb...

Trivs du i sommar så finns det chans att få fortsätta. Vi har behov av timvikarier och vi söker hela tiden medarbetare på tillsvidaretjänster till våra olika enheter.

...och utbildning

Kanske upptäcker du andra yrken i sommar som kräver vidareutbildning, till exempel undersköterska, sjuksköterska eller arbetsterapeut som du vill söka och utbilda dig till.

Som medarbetare hos oss finn det även olika utbildningar och kurser som vi erbjuder, som du behöver för att klara ditt uppdrag. Och det göra du så klart på arbetstid. Det berättar vi gärna mer om!

Vi erbjuder alla nya vikarier hos oss en individuell introduktionsplan som är anpassad efter individens och verksamhetens behov. För oss är det viktigt att ge rätt förutsättningar så våra medarbetare känner trygghet i sin yrkesroll.

Vill du veta mer om hur man ansöker och vad jobbet innebär? Läs mer på: www.mjolby.se/sommarjobb Länk till annan webbplats.

Nationell satsning för vård- och omsorgsyrken

Tillsammans med ett 50-tal andra arbetsgivare över hela landet deltar vi från Mjölby kommun i en nationell kampanj från Go Care. På deras sommarjobbswebbsida har de samlat massa bra inspiration och kunskap som är bra för de som vill sommarjobba inom vård och omsorg!

Här kan du surfa runt på sommarjobbssidan Länk till annan webbplats.

Uppdaterad: