Mjölby kommun, länk till startsidan

Publicerad:

Nya villatomter 2023

Skulle du vilja ha närmare till naturen? Mer kvalitetstid med familjen? Att dina barn växer upp i en trygg miljö? Få mer tid till rekreation? Och tillgång till bra kommunikationer?

Det är budskapet för Mjölby kommuns årliga villatomtskampanj som drar igång den 20 mars. Under tre veckor kommer vi att få se både film på sociala medier och ljuslådor på kommunens olika plattformar klädas med budskapen.

Tomtsläpp 2023

Under 2023 kommer villatomter att släppas i Södra Rydja, Mantorp samt Carlslund i Mjölby. Och under 2024 väntas ett större antal tomter att släppas i familjära områdena södra Eldslösa i Mjölby och på Storgårdsområdet i Väderstad.

Hög efterfrågan på villatomter

Sedan några år tillbaka är efterfrågan på villatomter i Mjölby kommun så stor att tomterna säljs till de som står i tomtkön, det vill säga det blir i regel inga tomter över till de som inte står i kön. Passa därför på att ställa dig i tomtkön redan idag så du inte missar möjligheten att skapa ditt framtida drömboende.

Läs mer om hur du ställer dig i kö, vilka regler och avgifter som gäller samt vilka möjligheter du har via länken nedan.

Länk: www.mjolby.se/villatomter Länk till annan webbplats.

Uppdaterad: