Mjölby kommun, länk till startsidan

Publicerad:

Earth Hour konsert med Louise Hoffsten

Lördagen den 25 mars klockan 20 anordnas Earth Hour konsert tillsammans med Louise Hoffsten, körer och musiker. Konserten äger rum i Vårfrukyrkan i Skänninge.

Vi startar konserten med elektriska ljus och avslutar den med tända stearinljus. Under konserten visas en storbildsskärm med fokus på klimatfrågan, utmaningar och hopp för framtiden. Konserten sker i samverkan med Mjölby kommun och Svenska kyrkan.

Biljetter

Biljetterna släpps den 1 mars och säljs för 60 kronor hos Medborgarservice, Burensköldsvägen 11 i Mjölby samt på Bokcafé Källan i Skänninge. Biljetterna betalas endast med Swish. Alla intäkter går till Svenska kyrkans ACT arbete för klimaträttvisa.

Varmt välkommen!

Mer information om konserten, Earth Hour konsert Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Ann-Christin Nilsson Cedermo
Energi- och klimatrådgivare

Uppdaterad: