Mjölby kommun, länk till startsidan

Publicerad:

Nu delas julgåvan för 2022 ut

Julgåvan består av ett presentkort på 500 kronor, och delas ut till alla 2800 anställda i Mjölby kommun. Presentkortet kan användas hos ett stort antal butiker, restauranger och andra företag runt om i kommunen.

Det här är fjärde året som Mjölby kommun ger ett presentkort till sina anställda. Alla presentkort delas ut före jul och kan användas fram till den 31 mars 2023, hos samtliga företag som bedriver verksamhet i Mjölby kommun och som vill ta emot kortet.

- Genom julgåvan vill vi visa kommunens medarbetare uppskattning, samtidigt som vi stödjer våra lokala företagare, säger kommunstyrelsens ordförande Cecilia Burenby.

Information till företag som tar emot julgåvan

Kontakt

Jonny Bertholdsson
Näringslivsutvecklare

Uppdaterad: