Mjölby kommun

Är du intresserad av ett extrajobb?

På Lundbybadet är vi i stort behov av extrapersonal på framförallt helger!

Stämmer detta in på dig?

  • Du har fyllt 18 år
  • Du kan simma ner till botten på två meters djup och hämta en livräddningsdocka
  • Du gillar service
  • Du kan jobba helger på ett rullande schema

Skicka gärna din ansökan redan nu till Lundbybadet via e-post: lundbybadet@mjolby.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta badchef Ellinor Werner
e-post: ellinor.werner@mjolby.se eller telefon: 010-234 57 86

Arbetsuppgifter

Du är mån om kundernas trivsel och ger dem service och information och förstår vikten av säkerhet och hygienisk miljö. I arbetet ingår en mängd olika arbetsuppgifter så som bevakning av bassängerna, lättare mattillredning, försäljning och receptionsarbete samt lokalvård.

Hos oss använder vi arbetsrotation mellan våra olika verksamheter på Lundbybadet. Arbetet kommer främst att vara förlagt på helger.

Vi är i behov av dig som har möjlighet att börja arbeta som schemalagd timvikarie redan nu. Antal timmar beror på din tillgänglighet.

Kvalifikationer

Du har fyllt 18 år, är simkunnig, har god fysik och presterar godkänt på våra verksamhetsanpassade badvaktsprover. Du har ett intresse för friskvård. Arbetet kräver datorvana.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom service.

Som person är du lugn, uppmärksam och har en vilja och förmåga att hjälpa andra. Du arbetar bra med andra människor genom att lyssna och vara en bra kommunikatör. Du har förmågan att tala tydligt samt utstrålar trovärdighet och självförtroende. Du tar ansvar för dina uppgifter men är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Vi erbjuder dig ett aktivt och varierande arbete som timanställd med möjligheter att utvecklas inom våra olika verksamheter.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad