Feriearbete hos kultur- och fritidsförvaltningen

Vill du jobba med musik eller konst i sommar? Välkommen att söka feriearbete hos oss på kultur- och fritidsförvaltningen.

Vi söker dig som är född 2005 eller 2006 och har erfarenhet inom musik eller konst. Du kommer att arbeta totalt 60 timmar. Lönen är densamma som för Mjölby kommuns feriearbetare. Tänk på att du endast har rätt till en ferieperiod via Mjölby kommun.

För att anmäla ditt intresse, skicka in följande till lena.lindgren@mjolby.se:

  • Kort beskrivning av dig själv, inklusive erfarenhet och/eller utbildning när det gäller musik eller konst (max en A4)
  • Namn och adress
  • Personnummer
  • Telefonnummer och e-post där vi kan nå dig

Vi vill ha din intresseanmälan senast den 25 mars. Välj en av de två ferieplatserna nedan och märk din anmälan med antingen "Kultur som syns och hörs" eller "Kultur Camp 2022". Intervjuer sker under vecka 13. 

Ferieplats 1: Kultur som syns och hörs

Vi söker dig som kan spela instrument eller gillar att teckna och måla. Ditt uppdrag blir att spela musik utomhus för allmänheten, alternativt att skapa konstverk på offentlig plats och arrangera utställning.

Arbetsperiod

Du ska kunna arbeta mellan 16 juni och 1 juli. 

Ferieplats 2: Kultur Camp 2022

Vi söker dig som vill jobba med barn och kultur. Ditt uppdrag blir att vara assisterande ledare på Kultur Camp. Där kommer barn i åldrarna 9-12 år få prova på olika kulturformer, så som bild och skapande, drama, dans och musik. Tillsammans med vuxen ledare kommer du att förbereda, genomföra och utvärdera kulturaktiviteter för barn. Du får en obligatorisk ledarskapsutbildning den 13 juni genom SISU.

Arbetsperiod

  • 13 juni ledarskapsutbildning
  • 2-4 augusti förberedande arbete
  • 8-12 augusti Kultur Camp deltagarvecka inklusive utvärdering

Kontakt

Kultur- och fritidsstrateg

Lena Lindgren
Telefon: 070-281 89 41

lena.lindgren@mjolby.se

Senast publicerad