Mjölby kommun

Svartsjuka är inte romantiskt

Är du rädd för den du är tillsammans med? Vill du alltid hålla koll på din partner? Mår din kompis dåligt i sin relation? Det finns stöd och hjälp.

Det är aldrig okej att någon utsätter dig för våld eller gör något som får dig att må dåligt, oavsett vem personen är och vad ni har för relation till varandra.

Just nu pågår kampanjen Svartsjuka är inte romantiskt som syftar till att uppmärksamma och förebygga killars våld mot tjejer och våld i ungas partnerrelationer. För att förebygga våld och öka kunskapen har Jämställdhetsmyndigheten, länsstyrelserna och ungarelationer.se tagit fram stödmaterial som du hittar på svartsjukaarinteromantiskt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Stöd i Mjölby kommun

Det är aldrig ditt fel och du har alltid rätt att få stöd och hjälp. Du som är utsatt ska få information, skydd och stöd och bli bemött med respekt och empati. Det har du rätt till.

Om du lever med en person som använder, eller har använt våld, kan du få hjälp och stöd av socialtjänsten. Vi har även en e-tjänst där du som är utsatt för våld i en nära relation kan kontakta oss på ett enkelt, säkert och tryggt sätt när det passar dig.

På vår hemsida hittar du mer information och kontaktuppgifter. Länk till annan webbplats.

Exempelbild

Publicerad