Mjölby kommun

Näringslivet hjälper till under Coronapandemin

Erbjuder ditt företag något som i Coronatider underlättar livet för medborgarna i Mjölby kommun eller minskar risken för smitta när de köper dina tjänster eller produkter? Vi vet att många företag går igenom en tuff tid just nu. Många driver verksamheter som förväntas få sin största omsättning i november och december och därför drabbas hårt av de restriktioner som Folkhälsomyndigheten och regeringen gått ut med.

Vi vill försöka ge medborgarna i Mjölby kommun en möjlighet att leva och verka så tryggt som möjligt men vi vill också värna om lokala företag som har det svårt just nu.

Därför startar vi nu en sida där du som företagare själva kan gå in och registrera vad just du gör för att minska risken för kunder/gäster när de köper era tjänster eller varor. Det kan till exempel vara att du erbjuder hemkörning, eller något annat som minskar risken för att de ska bli smittade av Coronaviruset.

Alla erbjudanden och de möjligheter som näringslivet kan erbjuda presenteras inom kort på www.mjolby.se/corona.

Gå in på www.mjolby.se/coronahjalpen Länk till annan webbplats. och fyll i formuläret så lägger vi upp din information. Vi kommer att marknadsföra sidan via vår egen hemsida, press, sociala medier och i utskick samt informera allmänheten som ringer Kommunens Medborgarservice

Vid frågor kontakta Mjölby kommuns näringslivsutvecklare Jonny Bertholdsson, e-post jonny.bertholdsson@mjolby.se, telefon 0142 – 851 12.

Ingen kan göra allt – men alla kan göra något. Stort tack för din insats!

Varukorg med julklappar.

Publicerad