Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 14 oktober - Lite mera film och gött häng...

Förra veckan var det veckans bästa dag två dagar, både onsdag och fredag. I dag är det ny onsdag och nya filminspelningar har gjorts. Alla har inte varit med i dag heller. Men några i gänget har varit och besökt vår hårige vän Pippo och hans Eva. Där i stallet har det filmats grisar på rymmen och Tomtar på loftet. Bilder finns på vår facebooksida.

Vi andra som var kvar hemma vi kollade in Livestreamen från i fredags. Vi tittade och lyssnade på oss själva och det är både roligt men också lite läskigt att se sig själv. Lite ledsamt också om det var så att en var upptagen eller hemma och sjuk på fredagen och därför inte var med.

Vi är nöjda med vad vi gjorde i fredags. Vi har fått jättefina kommentarer på Facebook från våra fans. Ja så är det faktiskt att vi har fans. Det är inte bara på Facebook som det har skickats meddelande till oss utan vi fick sms också mitt under pågående Livstream i fredags från några av våra fans. Kul det gör oss glada när Ni skriver och berättar att vi gör Er glada.

Grupp 1 och 2 hann inte så mycket mer än att titta på Livestreamen, läsa blogg och fika i dag. Men i bland är det skönt att bara komma till KanDeKanVi, få känna att en duger som en är och bara "hänga" lite med gänget. Det kan minsann kännas gött!

Grupp 3 gjorde samma saker som grupp 1 och 2 men eftersom den gruppen har lite längre reptid så provade de på lite nya dramaövningar också. Övningar som hänger i hop med hur vi går och står på scenen. Övningar i att "vara lagom" och också en övning i att "spela över". Övningen vi använde heter fortsätt rörelsen. Det är lite svårt att förklara så egentligen borde vi filmat den och lagt ut här. Men vet ni det gör vi inte. Kom med i vårt gäng så lovar vi att visa övningen för Er LIVE.

Ja för så är det. Alla kan höra av sig till KanDeKanVi om en är intresserad av att börja jobba tillsammans med oss. När en har gjort det så bjuder vi in till en repetition där en får komma och kolla in oss och ställa frågor. I bland vill en komma tillbaka flera gånger och då får en det. Tillsammans pratar vi om hur det skulle kunna vara möjligt att börja jobba i KanDeKanVi. Det finns lite olika vägar in. Till exempel om en har ett LSS beslut om daglig verksamhet och bor i Mjölby kommun. Eller om en bor i Boxholms kommun eller Vadstenas kommun för de samarbetar vi med. Vi brukar se till att vi tillsammans hittar lösningar. Så är du lite nyfiken på oss och funderar på att börja. Hör av dig till oss då på telefonnummer 070-368 67 67 och vet du, det är inte farligt att höra av sig. Vi är jättesnälla allihopa!

Vi ses om en vecka igen!

Kolla in oss på Facebook och Instagram och följ oss och gilla oss där för det gillar vi.