Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 19 augusti- mera nakenbad.

Ge oss ett:

O -N -S -D - A- G

Vad blir det? Jajamen onsdag. Veckans bästa dag och nu är det andra veckan som vi provar på våra nya grupper.

Vad vi har gjort i dag, jo det ska vi skriva om nu.

Så går en onsdag från vårt liv och kommer aldrig åter…

Grupp 1: Sjöng, sommarsånger alla gamla godingar som vi gillar och så började jobba med sin önskelåt. Bada Nakna. Den låten kommer bli så bra så den har de andra grupperna också fått börja jobba lite med.Vi tänker att vi kan göra olika saker i låten. Några kan sjunga, några kan vissla, några kan klappa. Alla kan göra olika saker och det kommer bli så himla bra. Det är verkligen en jätterolig låt. Vilket bra val den här gruppen gjorde som valde den!

Grupp 2: Testade sin nya låt, vi hamnade liksom mitt i Wahlgrens värld efter som det är Pernillas paradlåt Picadilly Circus som vi ska sjunga. I den här låten kan det bli lite danssteg och kanske lite stämsång. Det kan ockå vara så att det finns nån i KDKV som vill vara solist. En bra låt, lite svår, en riktigt bra utmaning alltså.Den är också så himla bra så den kommer de andra grupperna också att sjunga med i. Vi har också lärt oss i dag att om en ska vissla, då är det bra att tänka på nått som gör att en blir på lite dåligt humör, för att vissla när man är glad är skitsvårt. På bra humör var Helen för hon har fyllt år och fick en "Ja må hon leva" och några hurran. Vi var också glada för att vi hade ett studiebeök hos oss idag. Två nya nyfikna som hälsade på. Välkomna tillbaka - det skulle vara så kul om Ni vill va med i vårat härliga gäng.

Grupp 3: Den här gruppen har jobbat lite med de första två gruppernas nya låtar i dag. Kul att jobba med en låt som nån annan har valt. Det blir en utmaning och vi gillar utmaningar. Det är så vi blir ännu bättre på saker och ting. Om vi alltid hade kunnat allting på första försöket så blir det ingen utmaning. Det här gänget har också kläckt idéer i dag, ideér som ska bli en ”i stället för julshowskonserts-grej”. Förra veckan kom vi på grundidén i dag har vi försökt komma på hur vi ska kunna genomföra den. Här har det tränats samarbete - och det fungerade så bra. Hjälpas åt, lyssna på varandra, "bolla" idéer med varann.

Vad det är för idé…ha ha trodde ni verkligen vi skulle berätta det redan nu. Vi tänker att Ni som följer oss borde veta nu att vi gärna är lite hemliga så här i början på terminen.

Nu längtar vi till nästa vecka när vi får jobba mer med nya låtar, danssteg, handklapp, stämsång och allt vad det är vi jobbar med nu.

Bilder finns på facebook och kanske på Instagram!

Vi ses och hörs om en vecka- over and out!