Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 12 augusti - pirrigt, roligt och varmt!

I dag är det första dagen när vi på riktigt jobbar i våra nya grupper. Två grupper har blivit tre. Tiderna har flyttats lite, det är inte som det brukar helt enkelt. Vi har jobbat med olika saker i de olika grupperna, men i alla grupperna fanns samma känsla, det är lite pirrigt men också roligt med nya grupper och så var det varmt, vansinningt varmt. Grupp 1 sjöng i dag en massa härliga önskelåtar. Några gamla godingar men också några helt nya. De ville också bada nakna...nä vänta lite...nä just det de ville att vi skulle sjunga låten som heter "Bada nakna". Den kan vi inte så den ska vi lära oss. Alla grupper har kastat, sparkat och nickat "wooschar" åt varandra.

Grupp 2 De sjöng också önskelåtar. De ville gärna åka till Picadilly Circus, eller nä just det de ville sjunga om Picadilly Circus, den kan vi inte heller så den måste vi också lära oss. I den här gruppen provade vi också en ny dramaövning. Vi skulle använda fantasin och och fortsätta meningar åt varandra. Till exempel sa någon: "När det regnar brukar jag..." så skulle någon annan fortsätta den meningen och det blev ganska tokiga meningar. En kul övning, den vill vi göra fler gånger.

Grupp 3 Har i dag jobbat med samarbetsövningar. Vi har också fortsatt planera vad vi vill jobba med under hösten. Vi har fått tänka om och tänka nytt nu när vi vet att det inte kommer kunna bli någon Julshowskonsert. Tidigare år brukar det vara målet med arbetet under terminen. Den här terminen får vi göra på nått annat sätt. Vi jobbade i små grupper, kom på låtar vi vill testa och dramaövningar vi vill göra.

Alla grupperna har svettats...mycket...och på konstiga ställen på kroppen till exempel på knäna. Ja så varmt har det varit idag. Varmt och pirrigt och roligt! Precis som det ska vara på veckans bästa dag- onsdagen! Nu längtar vi till nästa vecka.

Bilder finns på fejjan...ja eller Facebook som det egentligen heter.

Gilla oss där för det gillar vi!