Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 13 maj - Uppvärmning, sång, film och dans med socialdistans.

Då så då är det onsdag igen. Vi tänker att Ni vet vad vi kallar den här dagen- just precis, VECKANS BÄSTA DAG!

I dag har vi i gänget i KanDeKanVi träffats igen och repat lite. Vi började med uppvärmning där alla var med och bestämde vad vi skulle göra. Alla gjorde rörelser och Robin och Emil spelade till. Ett och annat blivande danssteg såg kanske dagens ljus. Ja så kan det gå till när vi kommer på danssteg, det bara blir liksom.

När vi hade värmt upp så körde vi en liten tävling som också var en dramaövning och en övning i att använda fantasin. Alla stod på rad och skulle ta sig över till andra sidan. Ingela stod i mitten och ropade "Alla som..." och så kunde hon säga "sjunga en sommarsång ta två steg framåt" i bland kontrollerade hon att de som gått framåt kunde sjunga en sommarsång, vissa sjöng till komp som Robin och Emil spelade andra sjöng helt acapella, det betyder att man sjunger helt ensam utan musik.

Eftermiddagsgruppen hann också med att kasta några wooschar till varann.

När vi varit ute en stund så gick vi in och drack kaffe. Självklart tvättar vi händerna före fikat. Efter kaffet så tittade vi tillsammans på den LIVESTREAM som några i gänget var i Studio Eveborg och spelade in den 22 april.

Om du inte har sett den så finns den på vår Youtube-kanal.

Vi är så glada att vi kan ses och jobba i hop igen på onsdagarna, och vi hjälps åt att påminna varandra om att vi inte kan kramas eller sitta nära varandra just nu. Vi påminner också varandra om att det är just nu det är så, det kommer inte vara så för evigt även om det i bland kan kännas så.

Visst känns det lite snöppligt att vi inte kan fira vårt 10 års jubileum så som vi hade tänkt och visst känns det lite snöppligt att det inte blev nån Alla sjunger allsång #4 med gästartisterna Peter & Bruno s som vi hade sett fram emot men trots det så är vi glada över att vi nu kan ses och sjunga, dansa och göra saker tillsammans trot satt vi måste hålla lite social distans.

Vi ses igen om en vecka!