Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 12 februari - Quiz och hurra x 16!

Äntligen onsdag igen! Veckans bästa dag! Den ligger så bra så här mitt i veckan och bara väntar på oss. I dag hade vi dubbelgrupp på eftermiddagen. Varför? Jo för att vi har önskat att även denna termin få ha dubbelgrupp då och då, i bland på förmiddagen och i bland på eftermiddagen. Förra veckan då, då hade ni också dubbelgrupp? Jajamen det stämmer då var det dubbelgrupp på förmiddagen och vi var på bio och såg Glada Hudiks film Catwalk tillsammans. I dag var det inte bara dubbla utan fyrdubbla hurra gånger 4. Inte mindre än sexton gånger har vi i dag hurrat för de som fyllt år. Simon, Jessica E, Chris och Annie var det som fick välja hur de ville ha sina "Ja må du leva"- visor.

Vi har haft två praktikanter med som går BF (barn och fritidsprogrammet). De hade gjort ett musikquiz till oss som vi fick göra. Vi var i lag, tre personer i varje lag. När quizet var klart så fanns det ett vinnande lag. Det var 3 x Jessica och Chris som vann - Grattis grattis!

Eftersom det är vänliga veckan nu och alla hjärtans dag på fredag så passade vi på att vara lite vänliga mot våra praktikanter Fanny och Sandra och mot varandra. Vi gav beröm och berättade vad vi uppskattade hos varandra. Alla fick säga nått om någon och alla fick höra något bra om sig själv av någon.

I vårt gäng fick vi i dag beröm för att en är en bra kompis, en är en glädjespridare, en är söt och rar, en annan är bra på att ändra saker, är en härlig person som bjuder på sig själv, en annan bjussar på ett och annat gapskratt för att han inte kan låta som en häst.

Det fanns många olika saker att berömma hos varandra.

Det känns bra att få säga och höra att man är bra eller snäll i bland glömmer man bort det, så som avslutning så talade vi om för oss själva att vi duger som vi är.

Nästa vecka är det sportlov på Kungshöga skolan, men vi kör som vanligt!

Fli, fly, fli fly, flow - hey ho let´s go!