Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 22 januari - jubilarer, jubileum och annat "sköj"!

I dag är det äntligen onsdag igen. Ja alltså det har varit fler onsdagar det här nya året men det här första "KanDekanVi-onsdagen" 2020. En onsdag där vi har jobat i dubbelgrupp heldag. Vi har utvärderat, vi har planerat, vi har gjort en önskelåtlista och vi har pratat om hur vi vill fira vårt 10:e år tillsammans. Att det ska firas, det bestämde vi redan i höstas. Nu ska vi bara se till att det blir gjor ordentligt också! Vi har alla på olika sätt varit med och önskat hur vi skulle vilja fira. Förslagen var många, utflykter, tårta och göra shower var några förslag. Vi pratade om vad det får kosta. Hur mycket är okej att betala själv om man måste betala något? Vi har också pratat om vad vi vill jobba med under våren. Vi jobbade i smågrupper och sedan berättade vi för varandra på lite olika sätt. Det var spännande och lite svårt att köra "idée-ping-pong" till exempel. Vad det är för nått? Jo det är när man ska bolla ideér mellan två olika och lag. Vi tränade också på att prata inför varandra i små och större grupper.

Grupperna ja, de har handledarna gjort om lite så några av oss har bytt grupp, förmiddagsdeltagare har blivit eftermiddagsdeltagare och tvärtom. En ny deltagare har börjat, välkommen Emil. Några andra har valt att sluta. Tack och hej säger vi till Er - välkomna tillbaka! Det är fler nya nyfikna som vill komma och hälsa på och det tycker vi självklart är jätte jätte roligt faktiskt lika roligt som att det i dag var onsdag igen och att vi nu äntligen är igång igen med verksamheten i KanDeKanVi.

Andra saker var som vanligt, har man fyllt år får man en "Ja må de leva" rockig eller vanlig eller på nått annat sätt. I dag sjöng vi för våra stjärnor, S, Ia och Ella. Hurran fick de 4 var också såklart så vi hurrade alltså 12 gånger i dag sammanlagt. 12 gånger det är lika många månader som det är på ett år, detta år, vårt jubileumsår. Visst borde vi kunna hitta på 12 olika sätt att fira på?

Vi har redan startat, det gjorde vi idag med en raket, alltså ingen riktig utan en sån där skrikraket som vi gjorde själva. Vi fick också mumsig fruktsallad som Penny på Kulturoteket fixat till oss och så har vi bestämt att vi ska använda en del av våra stipendiepengar till att gå på bio, vi ska såklart se Catwalk, Glada Hudiks nya film.

Det här blir en bra vår - vi kännert´redan! Måtte det nu bara bli onsdag snabbt igen så vi får jobba vidare med alla fräsiga idéer vi har och alla nya låtförslag som vi kom på.

Vi ses om en vecka igen!

Som vanligt finns det bilder på vår facebook och instagram kolla gärna där och följ oss.

På bilden är det muggar med fruktsallad i.

En bild på en mugg med fruktsallas