Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Torsdag 19 december - vi tror det stavas SUCCÉ

Det var det, nu är den gjord, 2019 års upplaga av Julshowskonserten med oss i KanDeKanVi, Värsta Bästa Bandet och våra gästartister Linda, Hilda och Stephan och så hästartisten Pippo som var "förband" och tillsammans med välkomst-tomtarna hälsade publiken välkommen med en skumtomte eller pepparkaka.

Salongen på Kulturscenen här i Mjölby fylldes av förväntansfulla härliga människor som fyllde upp varenda stol i publiken. Utsålt, slutsålt! Jajamen så var det!

Vi var laddade som tusan när det var dags att börja. Tänk så häftigt det är liksom det här som vi har repat och övat och tragglat och tjafsat och skrattat tillsammans åt hela hösten. Vår Julshowskonsert 2019.

Värsta Bästa bandet var stiliga i kostym, vit skjorta och fluga. Vi hade som vanligt våra orangea show-tshirtar och svarta byxor. Julvärden Tessan var sponsrad av Figurina och hon hade en glittrig fin klänning. Den andre julvärden Christian han var stilig i julslips och och grejer.

Showen drog i gång och det blev alldeles fantastiskt bra. Så roligt att få möta publikens reaktioner. Höra hur de skrattar så de gråter men också se hur de gråter för att de blir rörda.

Några av oss sjöng solo, andra spelade instrument, några hade prator och allt gick så himla bra! Ja hela showen blev så himla bra! Det flöt på! Alla gjorde sitt allra bästaste och när vi stod där på scenen så önskade vi att det aldrig skulle ta slut. Det är en sådan häftig känsla att stå där och få applåder och på riktigt känna att man duger som man är!

Vi har lagt ut en del bilder på facebook. Gå in där och titta och följ oss gärna på instagram också- för det gillar vi.

Nu ska vi vara lediga några veckor. Vi ska fira jul och när vi vilat upp oss drar vi i gång en ny spännande vårtermin. Nästa år 2020 då har vi dessutom 10-års jubileum och det ska vi fira såklart!

Vi vill önska Er alla en riktigt God och glad och fröjdefull Jul!

 

 

KanDeKanVi i tomtekläder.