Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun

Mjölby kommun har högsta tillväxten i länet

Det går mycket bra för näringslivet i Mjölby kommun – till och med så bra att kommunen utmärker sig genom att ha den högsta tillväxten i Östergötland 2019. Därför får kommunen nu priset Bästa Tillväxt, som delas ut av kreditupplysningsföretaget Syna. Priset premierar en bred och stabil tillväxt i det lokala näringslivet. Utmärkelsen går till den kommun som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst.

Kommunstyrelsens ordförande Cecilia Burenby är stolt över att verka i en kommun med så duktiga företagare. I en kommentar till utmärkelsen säger hon:

- Det är fantastiskt roligt att det går så bra för näringslivet i Mjölby kommun. Företagarna skapar jobb och välfärd och därför är utmärkelsen Bästa Tillväxt en riktigt fin julklapp till alla Mjölbybor.

Kommunens näringslivschef Torbjörn Sjögren är också glad över företagens höga tillväxttakt:

- Kommunen jobbar aktivt för att vara en attraktiv företagarkommun. Mjölbys goda kommunikationer och företagsklimat är några av de förutsättningar som gör Mjölby till en bra plats att driva företag på, säger han.

Här finns mer information om rankingen: https://upplysningar.syna.se/nyheter/nyhet/har-ar-kommunerna-dar-naringslivet-vaxer-bast/länk till annan webbplats

Om du har frågor om utmärkelsen är du välkommen att kontakta näringslivschef Torbjörn Sjögren, telefon 0142 – 850 11, e-post: torbjorn.sjogren@mjolby.se

Vinnarna i varje län.

Publicerad 18 december 2019