Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 27 november - helt andra grejer!

Förra veckan repade vi julshow så mycket att vi nästan blev fullstoppade som julkorvar med julsånger och annat som ska vara med i Julshowskonserten.

Så i dag har vi gjort helt andra grejer! Alltså på riktigt helt andra grejer. I dag var det Robin som höll i starten på både grupperna. Han hade fixat ett musikquiz med en massa härliga låtar. Några låtar som vi har sjungit i KanDeKanVi och så en del andra låtar. Så ställde han frågor om låtarna eller så frågade han helt andra grejer som tillexempel vilken sorts svett de sjunger om i en låt.

Svett?! Alltså?! Hallå det finns väl inga låtar om svett??? Jo det är sant det finns en låt om svett, och inte vilken svett som helst utan armsvett och stjärtsvett. Det var ett klurigt och roligt quiz precis så där som quiz ska vara. Det viktiga var ju inte att vinna utan att samarbeta och så var det där med att sköta sig själv och skita i andra som vi faktiskt också övade lite på när vi gjorde quizet och så kan vi också bocka av musikquiz på vår önskelista som vi gjorde i början av terminen.

På tal om samabete så är det så att några av oss som är med i KanDeKanVi vi jobbar de andra dagarna på Kulturoteket som är en annan daglig verksamhet här i Mjölby. Där håller de för fullt på att göra nya armband till oss som vi ska sälja. Det är lite pilligt att sitta och göra armbanden och vet ni häromdagen fick Ingela se att hon hade kastat om några bokstäver på ett armband så det stod inte ”BARA GÖRT” utan det stod ”BARA GRÖT” så det var nog tur att vi gjorde lite annat i dag så att vi inte behövde tänka så mycket på Julshowskonserten.

Nästa vecka är det dubbelgrupp heldag igen och då ska vi repa igen.

Var armbanden säljs? Jo de kommer att säljas i samband med Julshowskonserten. De finns också i butiken Navet på Hallevadsgatan.

Men om man inte bor i Mjölby då eller kan åka dit hur gör man då?

Om man bor jättelångt bort eller vill köpa många armband kan maila till kandekanvi@mjolby.se så kan vi skicka armband och så kan man få betala med faktura.

Då behöver man skriva antal, hur många armband man vill köpa, vad man heter och var man bor alltså vilken adress som armbanden ska skickas till och till vilken adress som fakturan ska skickas.

Armbanden kostar 50 kr st och det finns tre olika.

Det står antingen KANDEKANVI eller BARA GÖRT eller JAG DUGER på armbanden som är svarta och orangea – precis som våra scenkläder!

På bilden ser ni några av alla de armband som är precis alldeles nytillverkade.