Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 13 november - nya grejer och gamla godingar!

Jajamen då var det veckans bästa dag igen! I dag var det om möjligt ännu roligare att ses. Så kul att få berömma oss själva och varandra för hur bra vi är som på två dagar sålde slut på alla, ALLA, A L L A biljetterna till julshowskonserten. På facebook kommer vi i dag lägga ut lite bilder från förra veckans förberedelser inför biljettsläppet. För det är en hel del som det ska grejas med. Affischunderlaget har Kerstins Pöjk Robin gjort till oss och sedan har våra jobbarkompisar på Navet Data kopierat upp affischerna. Mikael H är en av dem som åkte runt i kommunen och satte upp affischer inför biljettsläppet. Jessica J hon fixade så Boxholmarna också fick lite affischer i sin kommun. De stora affischerna som sitter vid resecentrum och vid Gallerian i Mjölby de har vi beställt hos kommunen. Ja som ni ser det är en del förberedelser.

I dag har vi också förberett oss inför att vi ska vara med i Vårfrukyrkan i Skänninge på söndag. Vi har "dammat av" några gamla godingar och så har vi satt i hop en liten lista med låtar som vi tänker kan bli fina att sjunga där. Klockan 11.00 nu på söndag så sjunger vi alltså i Vårfrukrykan i Skänninge. Det är fri entre´alltså det kostar inget att gå dit och titta och lyssna så välkomna dit alla ni som inte hann köpa biljett till Julshowskonserten för här finns det alltså en alldeles gratis chans om ni vill se och höra oss i KanDeKanVi.

Anders W i eftermiddagsgruppen han är smart han, han passade på att fylla år precis i dag och då fick han självklart en Ja må han leva, en rockig sådan.

Julianna och Monica de gjorde nått på kafferasten som vi andra sedan med hjälp av en dramaövning fick försöka lista ut. Vi fick ställa frågor som de skulle svara ja eller nej på och så skulle vi alltså lista ut vad de hade gjort. Lite klurigt för i bland svarade de både ja och nej på samma fråga. Tex: Ska ni sjunga? Ja! Nej! Alltså men hallå vet de inte vad de ska göra eller? Ja eller kan det vara så att den ena ska sjunga men den anda inte? Ska ni dansa fågeldansen? Nej! Ska ni spela nått instrument? Ja! Nej!

Ja så där höll vi på ett tag till slut berättade de vad de ska göra. De har övat på olika grejer till julshowskonserten. Svårare än så var det inte egentligen! Så är det ofta tänker vi att saker känns svårare eller att man gör dem svårare än vad de behöver vara. Men det kan också vara tvärtom att man tänker att det här blir lätt som en plätt, men det kanske är knepigare att få till när man börjar tänka efter. Betyder det att man då ska ge upp innnan man har försökt. Nä, vi tänker att det är då vi tänker "bara gört" vi provar först. Å i vissa fall så kanske man behöver ha en "plan B" alltså en reservplan för vad man gör om det inte funkar trots att man har försökt sitt bästa.

Gå nu in på vår facebooksida och kolla lite bilder från veckan som gick så hoppas vi att vi ses nu på söndag i

17 novmember , Skänninge, Vårfrukyrka kl 11.00!

Morsning korsning!