Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun

Ny näringslivsutvecklare

Mjölby kommun stärker sitt näringslivsarbete och anställer nu Jonny Bertholdsson som näringslivsutvecklare. Han börjar sitt nya jobb den 8 januari.

Rekryteringen av ytterligare en näringslivsutvecklare innebär en utökning av bemanningen på kommunens tillväxtkontor. Jonny kommer att arbeta tillsammans med näringslivsutvecklaren Michael Agu och näringslivschefen Torbjörn Sjögren. Jonny Bertholdssons viktigaste arbetsuppgift blir att arbeta med kontakten mellan företagarna och kommunen.

- Det ska bli roligt att arbeta i en kommun som har så höga ambitioner med sitt näringslivsarbete, säger Jonny Bertholdsson. Att kommunen vill ha ett företagsklimat i världsklass, var en av de saker som lockade mig att söka jobbet.

Jonny arbetar sedan mer än 20 år tillbaka som butikschef på Dressmann i Galleria Kvarnen och är ett välkänt ansikte för mjölbyborna. Han har under många år varit aktiv i centrumarbetet i Mjölby. Just utvecklingen av gallerian och stadskärnan är frågor som Jonny brinner för.

Mjölby kommuns näringslivschef Torbjörn Sjögren är glad över att näringslivsarbetet stärks och över rekryteringen av Jonny Bertholdsson.

- Jonny Bertholdssons gedigna kunskap om handelns villkor och djupa förankring bland Mjölbys företagare, kommer att bli en stor tillgång i vårt arbete med att skapa goda villkor för näringslivet, säger Torbjörn Sjögren.

Jonny Bertholdsson

Jonny Bertholdsson

Publicerad 23 oktober 2019