Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 25 september - 100 år och okysst!

Onsdag igen.

Ja ni vet vad vi ska säga, veckans bästa dag. Den här onsdagen är inget undantag. Dubbelgrupp eftermiddag. Varför? Jo för att vi vill ha dubbelgrupp då och då för att testa att sätta i hop sånt som vi har övat var för sig och för att vissa saker är lättare att repa när man är alla samtidigt.

I dag kom det en studiebesökare också, han var lite nyfiken och hälsade på en liten kortis. Han heter Lasse F och jobbar med Mjölby stads 100 års jubileum.

Nästa år 2020 så firar nämligen Mjölby 100 år som stad samtidigt som vi 10- års jubilererar. Smart att lägga 100 års kalaset på samma år som vi har 10- års kalas. Lasse F var lite nyfiken på oss och vi blev såklart nyfikna på honom, vem är han, vad heter han och hur gammal är han. Stina hon smällde till med att han var 100 år och okysst. Vi tror inget av det stämmer men det var kul att han kom och kikade in en kortis.

Vi har pratat lite julshow i dag och vi har pratat lite föreläsning i dag och så har vi druckit kaffe, kramats också. Sånt är också viktigt!

Vi har idag fått tillbaka utvärderingen som de vi föreläste för förra veckan har fyllt i. Vi tackar så ödmjukt för alla fina ord. Det värmer och stärker oss i att fortsätta! Kul också med tips om vad man skulle vilja se och höra mer om. Det är det som gör att vi kan bli ännu bättre. Våra föreläsare är starka och modiga som berättar om sig själva så att det blir lättare för andra att förstå om hur det kan vara att ha olika funktionsvariationer både sådana som syns som tex. en rullstol men också om sådant som inte syns utanpå tex. asperger. Vi andra i KanDeKanVi och vi som är handledare är otroligt stolta över att få jobba tillsammans med de här duktiga föreläsarna.

Nästa vecka är det inte längre september när vi ses utan då är det redan oktober och vi ska ha dubbelgrupp heldag. Det ska bli kul!

Tills dess säger vi mors mors till Er alla!

På bilden ser ni en av utvärderingarna som har lämnats in.