Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Söndag 15 september - det blåser i träá i dag!

Söndag = vilodag?! Nähä inte om man jobbar i Mjölby kommuns shhow och teatergrupp för personer med funktionsvariationer och är artist. Då betyder den här söndagen jobb, show på Idrottsparken i Skänninge där Lions har ordnat med aktivitetdag. Vi åkte som vanligt med Vadstena buss och tänk chauffören "hette precis samtidigt" som vår egen stjärna i gänget. Peter - de hade tillochmed samma efternamn. Det var fräsigt!  Ja, vi vet att man brukar säga; "att man heter samma", men i dag så bestämde vi att man kan säga ; "att man heter samtidigt" för så är det också! Man heter samma namn och man heter det samtidigt, så då kan man säga att man heter samtidigt!

Många föreningar fanns där för att visa upp sig och sina olika aktiviteter. Man kunde skjuta luftgevär, prova på roddmaskin, åka rallybil, spela fotbollsmatch skjuta straffar på Ravelli, eller kolla på oss när vi showade.

Kerstins Pöjk var med och spelade - det gjorde han som vanligt bra! Han bara gört liksom! Fast det är kallt och blåser! Han kan han!

De i vårt gäng som ville hann också med att prova på en del aktiviteter innan vi showade. Det var skojigt! Några fick en bild tillsammans med Thomas Ravelli, tänk vad roligt för honom att få vara med oss på bild.

Showen gick bra (såklart) även om det inte blev som det var tänkt från början. Det blåste som f...bara den så vi börjde med extranumret, Torparrock så publiken fick sjunga med i refrängen- hå hå ja ja det blåser i träá i dag. Vi är numer så himla bra på det där att tänka "bara gört" så även om det inte blev som det var tänkt så blir det bra ändå på nått sätt. Blir det inte bra så blir det bra ändå!

Den här dagen trodde vi till exempel skulle varit i går och i dag trodde vi till exempel att vi skulle vara vid Birger Jarls hallen. Så hade vi tänkt, men så blev det inte och se, det blev så bra ändå!

Vi har många bilder från i dag på vår facebook sida så där kan du som läser det här gå in och kolla.

På bilden här på bloggen ser ni några av våra stjärnor, Simon, Tessan, Sofie, Chris och Thomas Ravelli.